У Чернігові розшукали водія, який вчинив ДТП і втік

Учора ввечері патрульні поліцейські отримали інформацію, що на вулиці Івана Мазепи на паркувальному майданчику сталася дорожньо-транспортна пригода — позашляховик пошкодив легкове авто і поїхав з місця пригоди.

Про це повідомляють у патрульній поліції Чернігівської області.

Поліцейських, які прибули на місце, зустріла власниця легковика Great Wall. Жінка розповіла, що її авто стояло на парковці, спрацювала сигналізація, вона вийшла на вулицю і побачила, як від її автомобіля від’їжджав позашляховик Mitsubishi Pajero чорного кольору. На передній частині свого авто водійка побачила пошкодження.

Інспектори встановили власника Mitsubishi, ним виявився 46-річний громадянин. Чоловіка виявили за місцем його мешкання. Громадянин не заперечував, що був за кермом транспортного засобу Mitsubishi Pajero під час автопригоди на паркувальному майданчику і поїхав з місця ДТП. За його словами, наїзд стався під час руху заднім ходом. Патрульні виявили на задній частині авто пошкодження, характерні для дорожньо-транспортної пригоди.

Охоронці порядку склали на чоловіка два адмінматеріали: за ст. 124 (Порушення ПДР, що призвело до ДТП) та ст. 122-4 (Залишення місця ДТП) КУпАП.

19:50