Заява Владислава Атрошенка щодо штучно створених чуток про забудову Ялівщини

Чернігівський міський голова Владислав Атрошенко на початку засідання сесії прокоментував штучно створені маніпуляції довкола майбутньої забудови Ялівщини, що абсолютно не пов'язано з питанням, винесеним на розгляд депутатів про впорядкування ділянки орієнтовною площею 3,5 га по вул. 77-ї Гвардійської Дивізії для подальшої  її реєстрації в державному земельному кадастрі.

— Хотів би заспокоїти і громадських активістів, і певних депутатів, стосовно питання, яке буде виносити Дмитренко (Василь Лук'янович Дмитренко, начальник Управління земельних ресурсів ЧМР — ред.) по Ялівщині.

Я відповідально вам кажу, що поки я на цій посаді, там, де є, так званий "Будинок колгоспника", ніяких будівництв, нічого, що зашкодило б  реалізувати обласній раді РЛП "Ялівщина", при мені цього не відбудеться.

У випадку, якщо  буде ухвалене рішення апеляційної інстанції щодо мого відсторонення, то більшість в міській раді також має чітку позицію що цього не відбудеться,  — висловив свою позицію Владислав Атрошенко. 

Пресслужба Чернігівської міської ради 

 

10:24