У Мені запрацюють аптеки та відкриється АТБ

Наразі громада забезпечена інсуліном, навіть із запасом. Половина пацієнтів отримали препарат Еутирокс. Працюємо над забезпеченням другої половини потребуючих цього препарату (буде можливість надати його безкоштовно). 

Днями відкриється АТБ. Попередньо відомо, що норма відпуску товарів у одні руки буде обмеженою. Працювати мережевий магазин буде не цілодобово, з огляду на вимоги комендантського часу. 

Щодо заправки скрапленим газом – кілька найближчих днів меняням варто не займати черги, адже наразі триває обслуговування старостатів, заправляють газові балони та автівки жителів сіл. 

І варто знати, що від завтра, 6 квітня, комендантська година у Менській громаді буде встановлена з 21.00 до 5.00. Також, міськрада нагадує керівникам підприємств, установ та організації, працівники яких забезпечують роботу об’єктів критичної інфраструктури та потребують пересування населеними пунктами громади під час комендантської години, до 9 квітня 2022 року подати до міської ради списки таких працівників, для отримання тимчасових перепусток. 

Джерело: Менщина

14:45