У чернігівця вилучили наркотиків на понад 400 тисяч гривень

У Чернігові поліцейські вилучили в місцевого мешканця психотропну речовину вартістю понад 400 тисяч гривень.

Оперативники карного розшуку поліції області спільно зі співробітниками Управління патрульної поліції затримали 27-річного мешканця Чернігова під час отримання ним посилки з понад кілограмом психотропної речовини. Експертиза підтвердила, що в поштовому відправленні був амфетамін.

Учора, 27 липня, в ході відпрацювання оперативної інформації поліцейські затримали чоловіка під час отримання ним партії наркотовару в одному з поштових відділень Чернігова.

Про це повідомляють у поліції Чернігівської області.

Під час невідкладних процесуальних дій поліція виявила та вилучила у громадянина пакет із порошкоподібною речовиною. Вилучену речовину направили на проведення експертних досліджень, які показали, що це – амфетамін. Вартість такої кількості психотропної речовини на «чорному ринку» становить орієнтовно 400 тисяч гривень.

Підозрюваний пояснив поліцейським, що замовляв пакунок із наркотиками в одному з месенджерів в інтернеті. В подальшому планував самостійно розфасувати заборонений товар і продати його вроздріб на території міста Чернігова.

Поліцейські затримали зловмисника в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України.
Поліція під процесуальним керівництвом прокуратури готує зловмиснику повідомлення про підозру у скоєнні злочину, передбаченого частиною 2 статті 307 Кримінального кодексу України (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів).

Такі дії караються позбавленням волі на строк від шести до десяти років із конфіскацією майна.
Досудове розслідування триває.

296255405_431162985721213_5404509322672718494_n

14:17