Столи обідні в вітальню: як вибрати потрібну модель?

Обідній стіл – обов'язковий елемент інтер'єру, який є у кожному будинку. За ним доволі часто збираються всі члени сім'ї та близькі друзі. Тому, обираючи обідній стіл на кухню або у вітальню, ми намагаємося отримати максимально гарний та разом із тим зручний виріб.

Його роль будинку не обмежується функціональним призначенням. Він є своєрідним центром, де відбуваються найважливіші розмови, нерідко приймаються доленосні рішення. Головне, також пам'ятати про те, що обідній стіл в вітальні завжди привертає увагу, незмінно притягує погляди гостей, тому повинен гармонійно вписуватися в інтер'єр, відповідати загальному стильовому рішенню всього будинку.

Сьогодні на ринку меблів представлені столи від найкращих виробників https://brwmania.com.ua/ua/gostinaja/stol-obed-gostinaja/, які мають масу переваг:

  • гарантована міцність та довговічність;
  • екологічна безпека;
  • відповідність вимогам ергономіки;
  • функціональність;
  • презентабельний вигляд.

Обідні столи від відомих виробників здатні задовольнити покупців з найвишуканішим смаком . Широкий спектр форм, матеріалів, колірних рішень дозволяє підібрати варіант у будь-якому стилі.

Сучасні обідні столи в інтер'єрі вітальні

Гарна обстановка будинку ніколи не залишить байдужими гостей або його господарів. Ідеї, як урізноманітнити та зробити індивідуальним інтер'єр свого житла, у кожної людини свої. Хтось тяжіє до класики та добротності, іншим більш цікаві сучасні тенденції. Одним важливе загальне враження, комусь необхідне ретельне опрацювання всіх деталей.

Обідні столи – це обличчя будинку. Вони збирають найближчих людей у святкові та пам'ятні дні, друзів у години вечірок, сім'ї за традиційними трапезами. Тому, обираючи цей предмет меблів ми висуваємо високі вимоги до виробників столів. Тут досить важливими є якісні матеріали виготовлення, ідеальне виконання, увага до деталей та адекватні ціни. Незалежно від того, що би нам хотілось побачити в обстановці вітальні чи залу – вибрати та замовити якісний стіл буде просто серед великої кількості моделей від найкращих виробників.

Сьогодні на ринку можна купити такі обідні столи у вітальню:

  • традиційні (для вітальні або кухні, різної місткості та форми);

  • столи-трансформери;

  • розсувні (зокрема столи-книжки).

Різноманітними є також матеріали виконання: МДФ, натуральна деревина, ковані елементи, мармур або скло. Будь-які ваші вишукані потреби будуть оптимально задоволені різноманіттям у виробах стільниць, ніжок та фурнітури.

Вам необхідно купити великий обідній стіл для вітальні – традиційний чи розсувний? При виборі столу обов'язково продумайте про його призначення, частоту використання та розташування у приміщенні. Важливо органічно зв'язати цей елемент меблів з предметами обстановки, що вже є, для досягнення єдиного стилю, який прикрашає ваш будинок. Нестандартні форми та розташування ніжок, оригінальні фактурні та колірні рішення стануть яскравим акцентом та створять у вашій вітальні особливу атмосферу.

Обідні столи на кухню

Умови, притаманні цьому приміщенню, вимагають особливого підходу до вибору меблів. Висока вологість, пара, перепади температур – вироби з натуральної деревини швидко втрачають важливі характеристики та презентабельний вигляд.

  • Сучасні технології дозволяють продовжити термін служби меблів у найскладніших умовах, тому на кухню найкращим вибором будуть кухонні столи з металу, з пластику, або вироби із загартованого скла.

  • Вони доволі практичні та відрізняються високою довговічністю. Якщо ви віддаєте перевагу класиці, обирайте дерев'яні моделі з підвищеною стійкістю до вологого середовища. Ринок меблів регулярно поповнюється новинками від популярних брендів, які пропонують для вас найцікавіші дизайнерські рішення та найкращі технологічні розробки.

  • Дизайн столу – ще один важливий фактор. Необхідно, щоб він повністю відповідав інтер'єру приміщення – тільки в цьому випадку такі меблі стануть справжньою окрасою вашої кухні, їдальні або вітальні.

У будь-якому випадку, на якому б з варіантів ви не зупинилися, необхідно, щоб обідній стіл був досить надійним, його конструкція повинна бути стійкою, а площі стільниці має вистачати для того, щоб за столом комфортно розмістилося щонайменше троє або четверо людей.

Переваги столів у вітальню

Головною перевагою хорошого обіднього столу є його ергономічність та практичність. У колекціях відомих брендів представлені моделі столів для вітальні у такому стилі як сучасний, мінімалізм, скандинавський та лофт. Кожен з них має свій шарм, проте всіх їх поєднують виразні риси:

  • використання натуральних матеріалів (масив твердих порід, метал, скло);

  • чіткі акуратні форми – більшість моделей мають круглу, овальну або прямокутну стільницю, яка розташована на неординарній основі з металу або дерева;

  • спокійні натуральні тони. Білий, чорний та природні деревні відтінки та фактури – це поєднання, актуальні на всі часи.

Завдяки різноманітності моделей ідеальний обідній стіл можна підібрати під будь-який стиль приміщення. Відмінністю таких виробів з актуальних колекцій є поєднання різних стилів у дизайні однієї речі та комбінація матеріалів. Для елементів конструкції обідніх столів використовуються дерево, пластик, міцне скло, хром та метал.

16:10