Сьогодні запрацює автобусний маршрут №25А, а №26 продовжили до мікрорайону Астра

З 10 квітня у мережу тимчасових міських автобусних маршрутів загального користування будуть внесені деякі зміни. Відповідні рішення погодили на засіданні виконавчого комітету Чернігівської міської ради сьогодні, 6 квітня, враховуючи звернення громадян, які надходять до управління транспорту, транспортної інфраструктури та зв'язку міської ради.

Кінцеву зупинку тимчасового автобусного маршруту №26 «Пляж «Золотий берег» — вул. Ціолковського» замінять з «вул. Ціолковського» на зупинку «мікрорайон Астра» та подовжать маршрут до цього мікрорайону (через вул. В’ячеслава Чорновола).

Додається новий тимчасовий автобусний маршрут №25А «Завод «Силікат» — Півці», курсуватиме від Силікатного заводу до мікрорайону Півці.

Маршрут №21

Назву тимчасового автобусного маршруту №21 «Автозавод — Півці» замінено на «Мікрорайон ЗАЗ — Півці» (через вул. Тичини, Кільцеву).

Внесення змін в тимчасові маршрути робиться задля покращення якості надання послуг пасажирських перевезень. Окрім того, це дозволить вдосконалити мережу транспортного сполучення окремих мікрорайонів Чернігова з його центральною частиною.

Крім того, було погоджено ще одне рішення, яким роботу громадського транспорту у місті продовжено на одну годину у вечірній час, до 22:00

11:00