Погоджено виплати ще 77 чернігівцям для компенсації витрат на відновлення вікон

У Чернігові продовжують надавати часткову компенсацію видатків мешканцям міста на ремонт і відновлення знищених чи пошкоджених вікон у багатоквартирних житлових будинках. Відповідна міська Програма прийнята з метою підтримки малозахищених верств населення, ліквідації наслідків російської військової агресії, забезпечення стабільного проходження опалювального періоду та підвищення енергоефективності будівель.

Такі виплати з бюджету Чернігівської міської територіальної громади до цього вже отримали 306 чернігівців на загальну суму понад 4 млн грн.

На засіданні виконавчого комітету ЧМР 20 жовтня затвердили розміри такої часткової компенсації ще 77 громадянам на загальну суму майже 893 тисячі гривень.

Нагадаємо, що компенсація проводиться із розрахунку 3 тис грн за один квадратний метр загальної площі вікон, максимальна сума — 40 тис. грн. На її реалізацію передбачено загалом 75 млн грн.

За відновлення вікон на балконах та лоджіях компенсація не проводиться.

Наразі до відділу звернень громадян вже подано 432 відповідні заяви. Відслідкувати стан їх розгляду можна за посиланням тут. Детальніше про умови участі у цій Програмі  тут

 

Прес-служба Чернігівської міської ради

20:08