Перелік речей для новонародженого влітку

Літо - чудова пора року для молодих батьків та їхніх малюків, адже можна гуляти на вулиці цілий день, відпочивати біля водойми або ж у парку. Втім, у спеку є небезпека перегріву дитячого організму, сонячних та теплових ударів. Як захистити малюка від спекотного літнього сонця і зробити прогулянку веселою та безпечною, розповімо у цій статті.

У що одягнути новонародженого на виписку влітку

Важливим фактором захисту малюка від перегрівання та сонячних опіків є правильно обраний для прогулянки одяг для немовлят. Для діток, які народилися влітку, перше знайомство з природою відбувається під час виписки. І якщо восени або навесні ми звикли бачити новонароджених, загорнутих у теплу ковдру або конверт, то для теплої пори року цей варіант точно не підходить.

Шкіра немовляти вразлива, а тому навіть в тіні дитина має бути захищеною від надмірного ультрафіолету, і разом із цим не можна допустити перегріву. Ми рекомендуємо обирати легкий одяг із натуральних тканин:

  • боді з коротким рукавом;
  • тоненькі кофтинки та штанці;
  • чоловічки.

У перші дні свого життя організм малюка має не налагоджену терморегуляцію, то ж необхідно подбати про легеньку пелюшку або ковдру для додаткового комфорту під час виписки.

Як влітку одягати новонародженого на вулицю

Літні прогулянки для новонароджених корисні свіжим повітрям, легкими природними звуками та міцним здоровим сном. Збираючись на вулицю, необхідно взяти все необхідне, враховуючи можливі зміни погоди.

Є декілька простих правил, які зроблять вашу прогулянку безпечною та приємною:

  1. Шкіра малюка має бути захищена від прямих сонячних променів, тож обирайте для прогулянок легкий одяг із довгим рукавом або використовуйте захисну накидку на візочок.
  2. Обирайте просторий одяг з натуральних тканин, це забезпечить добру вентиляцію в жаркий день.
  3. Врахуйте, що ввечері може бути прохолодно, то ж пара дитячих шкарпеток та теплий плед може стати в нагоді.

Довгі прогулянки на свіжому повітрі у комфортних умовах - запорука гармонійного та здорового розвитку вашого малюка.

Як одягати новонародженого влітку вдома

Влітку малюку має бути комфортно вдома. І багато в чому цей комфорт залежить від одягу, який обирають батьки. Якщо вдома спекотно, то краще якщо на дитині буде мінімум одягу. Втім система терморегуляції маленького організму поки що лише пристосовується до нових умов, тож необхідно слідкувати за температурою тіла малюка.

Ми рекомендуємо обирати якісний дитячий трикотаж для вашої малечі. Це натуральний матеріал, приємних на дотик, безпечний та комфортний для найменших. Структура тканини дозволяє забезпечити необхідну вентиляцію і в той же час захистити від перегріву чи переохолодження, забезпечуючи максимальний комфорт.

14:25