Особливості приватного дитячого садка.

Все більше стає батьків, які підходять до вибору дитячого садка https://la-maluk.com.ua/ з позиції якості послуг, що надаються. Таких батьків в першу чергу цікавить рівень розвивально-навчальної діяльності, наявність всіляких додаткових занять, гуртків і секцій, якісної комплексної підготовки до школи. Всі ці можливості надає приватний дитячий садок. Затишний інтер'єр, коректний і доброзичливий персонал, цікавий розклад дня, різноманітне і смачне харчування — все направлено на те, щоб дитина відчувала себе тут гранично комфортно.

Особливості приватного дитячого садка.

Співробітники допомагають дітям вчитися проявляти ініціативу і знаходити спільну мову один з одним. В обстановці саду діти спілкуються не тільки з однолітками, а й з малюками молодшого і старшого віку. Дітлахи вчаться домовлятися, допомагати і ділитися. Так в процесі гри у них формуються соціальні навички, які так важливі для успішного розвитку вашої дитини.

Педагоги допоможуть розвинути в кожній дитині допитливість і самостійність у вивченні світу, осягнення нового і незвіданого. Всі ігри спрямовані на розширення кругозору дітей. Граючи всі разом, вони пізнають світ, спілкуються і вчаться із задоволенням.

На творчих заняттях розкриваються таланти дитини, його вчать бачити і цінувати красу навколишнього світу, сформувати естетичний смак і почуття прекрасного.

Рух і харчування — ось основа зростання і розвитку вашої дитини. Щоденні прогулянки на вулиці, зарядка, танці, активні ігри — все це дає кожній дитині можливість рости активним і сильним.

Діти їдять в садку 5 разів на день: сніданок, фруктовий перекус, обід, полуденок і вечеря. Меню розробляється і готується досвідченими кухарями, які знають толк у своїй справі. Денний раціон збалансований і складений з урахуванням дитячих смаків, включено багато овочів і фруктів, а також риба, м'ясо і йогурти.

У приватному дитячому садку всі кошти зазвичай направляються на створення максимально комфортних умов для малюка. Крім цього, батьки можуть бути впевнені в безпеці чад, адже тут є приватна охорона, яка пильно стежить за порядком і не допускають на територію сторонніх осіб.

Переваги приватного дитячого садка.

Серед основних "плюсів" приватних дитячих садків на окрему увагу заслуговують наступні:

  • Уважні і турботливі педагоги допомагають кожній дитині проявити свою індивідуальність. Вони відкриють для нього світ нових книг, музики, мистецтва, світ руху і танцю;
  • Безліч різних завдань. Захоплюючі, пізнавальні, цікаві ігри та завдання для дітей допомагають розвивати увагу, логічне мислення, тренувати пам'ять та інші корисні навички у дитини;
  • Максимальна кількість дітей у групі 15 осіб. Педагоги приділяють максимум уваги кожній дитині, а діти легко адаптуються в невеликих групах;
  • Працівники з високою кваліфікацією. У приватні дитячі садки набираються тільки досвідчені фахівці з хорошими рекомендаціями. Про будь-яку економію на працівниках і мови йти не може, адже це в першу чергу репутація закладу, від якої безпосередньо залежить прибутковість бізнесу в цілому;
  • Безпека дітей і спокій батьків — один з головних принципів саду. Відеодомофон, сучасна система відеоспостереження, система автоматичної пожежної сигналізації.

Вибираючи приватний дитячий сад, пам'ятайте: завдання батьків-забезпечити дитині максимально безпечне і корисне для здоров'я і розвитку перебування там, де вас немає.

19:00