Новинки для стильних та активних: які жіночі спортивні костюми у тренді цього року?

Турбота про себе – один з пріоритетів у житті кожної сучасної леді. Саме тому спортивний стиль в одязі набув такої популярності протягом останніх десятиліть і не втрачає своїх позицій досі. Так, у правильно підібраному повсякденному комплекті можна вийти на прогулянку, погратись з дітьми чи домашніми улюбленцями, відправитись на шопінг. А в костюмі для фітнесу особливо приємно піклуватись про своє здоров’я, займаючись у залі. Щоб не «розриватись» між стилем та зручністю, варто обирати оригінальний спортивний одяг від відомих марок. Дизайнери брендів щосезону пропонують щось нове і цікаве, й цей не став винятком. Які костюми актуальні цього річ?

Прогулянкові спортивні костюми: основні тенденції

В першу чергу слід згадати про кольорову палітру. Окрім жовто-блакитної гами, яка стала найяскравішою віхою цього року, на піку визнання лавандовий, насичений синій, салатовий, рожевий (від фуксії до ніжних тонів), помаранчевий, а також принт тай-дай. Нейтральні кольори (беж, чорний, сірий і т.д.) нікуди не зникли, що втішить любительок спокійних за настроєм аутфітів.

Щодо фасонів, то це:

  • Класичні – худі й штани вільного крою. Худі на блискавці знову повернулись в моду, як ностальгійний мотив двохтисячних.
  • Костюми з шортами. Це не лише традиційні літні моделі, що включають футболку/топ і штани, а й варіанти з кофтою і шортами. Контраст об’ємів у них – визначальна риса: верх достатньо широкий, а шорти нагадують короткі легінси (довжина до колін чи на долоню вище).
  • Моделі з вкороченими топами. Тут теж спостерігається тенденція на контраст об’ємів: топ може бути прилягаючим, а штани – широкими, або ж навпаки, вузькі штани або легінси та просторий топ. Топи часто декоровані шнурівкою спереду, ззаду або на рівні талії. При цьому не обов’язково мати ідеальний прес: у поєднанні зі штанами або легінсами на високій посадці виходить так, що помітна лише смужка оголеного преса – стильно і загадково.

Окремої уваги заслуговують тенденції для красунь з пишними формами. Цього сезону уже не доведеться задовольнятись тільки хоч і актуальним, проте дещо уже набридлим, оверсайзом: світові бренди вивели бодіпозитив на новий рівень, й тепер легінси на розкішних ніжках – прояв жіночності та впевненості в собі, достойний подіумів.

Костюми для залу: рух вслід за модою

Щоб тренування були ефективними й тішили результатами, необхідно купувати для походів у зал фірмові речі, не забуваючи й про зручне взуття. Імениті виробники подбали як про максимальний комфорт під час занять, так і про дизайн. Фасони залишились типовими, а от кольорові рішення дивують розмаїттям. Неонові відтінки, анімалістичні принти, геометрія, квіткові візерунки – все це прийшло на зміну строгим лініям і футуризму, які панували ще недавно. Базові екземпляри не втратили своїх місць на полицях. Це однотонні чи з невеликими вставками протилежних або на кілька півтонів яскравіших/темніших відтінків костюми. Таким комплектам надають перевагу дівчата й жінки, які мають стримані смаки та звикли залишатись вірними своїм вподобанням, наперекір перемінливій моді.

09:45