На різний вік дитині потрібні різні за формою та розміром, гарні дитячі ліжка

У сім'ях, де у дитини є своя кімната, меблі для неї завжди вибирають із особливою ретельністю. По-перше, дитяче ліжко, стіл, шафа та інші меблі повинні бути абсолютно безпечними для здоров'я та життя дитини. По-друге, вона має бути красивою і, перш за все, подобається самому малюку, адже це він користуватиметься нею. Він житиме в цій кімнаті не один рік, дорослішатиме, навчатиметься, він повинен засинати і прокидатися в гарному настрої.

Ліжко Адель Арбор Древ Сосна 80х190 см Вільха

Що слід враховувати батькам під час вибору ліжка для своєї дитини?

Вибираючи ліжко для дитини, необхідно враховувати дуже багато важливих факторів:

  1. Стать дитини та її вік — сьогодні у продажу є ліжка для дівчаток та хлопчиків, які відрізняються за формою та оздобленням.
  2. Особисті переваги малюка — можливо, малюк мріє про ліжко у вигляді ракети або машини, якщо у вас дівчинка, ймовірно, що вона віддасть перевагу ліжечку у вигляді черепашки або великого м'якого собаки, ведмежа, кішечки.
  3. Особливості конструкції дитячого ліжка — це може бути односпальне
  1. двоспальне ліжко, ліжко-диван розкладний, ліжко або диван трансформер, двоярусне ліжко або ліжко-горище.
  1. Якість матеріалів — наповнювач і оббивний матеріал повинен бути міцним (діти люблять пострибати на ліжку), але він не повинен містити сторонніх запахів, линяти, швидко вигоряти та втрачати свій первісний вигляд під впливом прямих сонячних променів.
  2. Ступінь безпеки — ліжко для дитини не повинно мати гострих і твердих кутів, що стирчать, слабко зафіксованих або потенційно небезпечних конструктивних елементів.
  3. Дизайн та якість обробки — дизайн сучасних ліжок для дітей різного віку може бути дуже різним, деякі виробники меблів виготовляють дитячі ліжка на замовлення.
  4. Форма ліжка — діти живуть у світі фантазій і часто мріють про незвичайне (казкове) ліжко, чим воно незвичайніше, тим більше воно сподобається малюкові.
  5. Вартість — які б не були бажання дитини, вони повинні бути пропорційні можливостям батьківського гаманця і відповідати його віку.

У меблевих магазинах та салонах сьогодні можна побачити різної форми та дизайну ліжка та дивани для дітей. Це привабливі зовнішньо та якісні вироби, виготовлені зарубіжними та вітчизняними майстрами. 

В інтернет-магазині RoomDepot представлений широкий асортимент ліжок для дітей різного віку, для активних і войовничих хлопчиків, для дівчаток, які цінують красу та комфорт. Фахівці компанії RoomDepot зі свого особистого досвіду і завдяки професійним навичкам добре розуміють, що потрібно дитині і допоможуть вам зробити правильний вибір. У нас ви знайдете найкращі в Україні ліжка для дітей, ціна яких доступна сім'ям із будь-яким достатком.

Які ліжка пропонує компанія RoomDepot?

У нашому магазині ви зможете придбати якісні дитячі/підліткові ліжка різного типу.

Односпальні

Це класичні моделі, які призначені для однієї дитини. Можуть бути виготовлені з натурального дерева або дешевших матеріалів, тому останні коштують дешевше. При покупці перевіряйте якість виготовлення ліжка, міцність кріплень, обробку окремих елементів конструкції на предмет зазубрин та шорсткостей.

Двоспальні

Такого типу ліжка стануть ідеальним рішенням для сімей, де підростає більше цієї дитини. Конструкція багатьох моделей оснащена шухлядами для зручного зберігання постільної білизни. Компактні двоспальні дитячі ліжка дозволяють розміститися на відпочинок та сон одразу двом підліткам.

Ліжко підліткове з ящиками Софія Мікс Меблі 120х200 см Горіх темний

Двоярусні

Двоярусні моделі та ліжка-горища — це компактні вироби, оснащені двома спальними місцями, але займають площу одного ліжка. Часто такі моделі можуть бути оснащені невеликим ігровим/спортивним куточком, додатковими нішами та ящиками.

Для виготовлення каркасів ліжок виробники використовують натуральне дерево Вільхи, Дуба, Сосни, Бука, також є моделі, каркаси яких виготовлені з ДСП і металу. Ми пропонуємо вибрати ліжка зі спальним місцем різного розміру, з них:

  • з мінімальними параметрами — 70х140 см;
  • максимального розміру — 140х90х200 см.

Всі моделі ліжок у нашому магазині виключно з якісних матеріалів такими відомими в нашій країні виробниками, як MebiGrand, «Арбор Древ», «ЛЕВ», «Метакам», «Мікс Меблі», «Олімп», «ТІС», «Естелла», «Юдін». Інтернет-магазин RoomDepot пропонує купити у Києві ліжко для дитини будь-якого віку з доставкою по всій території України.

15:35