Ніжинські діти зібрали кошти на тепловізор

В такий тяжкий для всіх час допомагають нашим військовим всі хто має можливість. Дітки не є виключенням. Хтось створює імпровізовані блокпости, хтось - продає компот, а хтось - продає патріотичні речі: браслети, магніти, брелки...

Кожен з них робить неймовірно велику та важливу справу! На імпровізованому блокпосту діти зібрали 1700 гривень. В кінці серпня міський голова Олександр Кодола відзначив юних патріотів подяками.

Їх отримали:

Цокота Вероніка,

Литвиненко Олександр,

Левченко Єгор,

Кіричанська Анастасія,

Литвиненко Богдан,

Плотник Єлизавета,

Дашко Ярослав,

Красновид Максим.

Тоді діти передали ще 3000 гривень. Юні волонтери і далі продовжили збір.

В команді патріотів також і Діана Насібова, яка кожні вихідні продає на ринку прикраси. Їх дівчинка виготовляє самостійно. Виручені кошти Діанка отцю Сергію. Юна красуня назбирала і передала для ЗСУ понад 42 тисячі гривень.

Також не лишилися осторонь двоє козаків Ярослав і Сашко, які збирали кошти на імпровізованому блокпосту біля "Учкудука". Вони передали на потреби ЗСУ понад 10 тисяч гривень. Зараз хлопчаки допомагають виготовляти окопні свічки.

Отець Сергій щиро подякував діикам за таку важливу та благородну справу, батькам - за те, що підтримують своїх дітей. Аби продемонструвати, як працює тепловізор, отець Сергій запропонував спуститися у темний підвал. Кожний з присутніх отримав можливість потримати у руках і подивитися. Тепер дітки знають, як працює тепловізор і який він важливий для військових.

Від імені захисників отець Сергій роздав юним волонтерам смаколики. Тепловізор відправлять на Донецький напрямок. Дітки заявили, що працюватимуть і далі. Нашим захисникам потрібен ще один тепловізор. Тепер вже на південь України.

"Діти та їхні вчинки надихають нас рухатись далі, до Перемоги. Інакше ми не можемо. Просто не маємо права", - підкреслив отець Сергій.

Дякуємо юним патріотам за таку неймовірно важливу справу!

За матеріалами Nizhyn Post, Валентина Савчук (фото автора)

15:13