Ігри для PC для EGOLIST – широкий вибір на будь-який смак та гаманець

Ігри для PC - це не марна трата часу, а реальна можливість відволіктися від сірих буднів і, хоча б трохи вирушити у віртуальний світ. Саме тут ви можете відчути себе відважним героєм чи мудрим детективом, чи професійним спортсменом. Звісно, ігри із сучасною графікою подобаються як дітям, а й дорослим.

Але, як показує практика, ігри для PC коштують досить дорого, наприклад, якщо купувати в офіційному магазині, то FIFA коштуватиме понад 1000 гривень, а за допомогою сервісу EGOLIST буде можливість купити за 500 гривень – максимум. І такі покупки доступні абсолютно всім, потрібно тільки перейти за посиланням: https://egolist.ua/igry-dlya-pc та оформити тендер на бажаний товар, після чого дочекатися відповідної пропозиції.

Основні різновиди ігор для PC від EGOLIST

В принципі, за допомогою даного сервісу у вас буде можливість купити будь-які ігри, які тільки призначаються для персонального комп'ютера. Ви можете оформити тендер на покупку гри у будь-якому жанрі:

  • квести;
  • спортивні;
  • стратегії;
  • дитячі;
  • гонки;
  • симулятори та ін.

Абсолютно жодних обмежень, у цей час ціни щонайменше на 70% нижчі, ніж у магазинах. А все тому, що ви маєте можливість самостійно вказувати ціну, за якою готові купити конкретну гру і продавцем зазвичай виступає людина, яка вже пройшла гру і готова нею поділитися, або у неї просто немає часу грати.

Купівля ігор для PC за допомогою EGOLIST – це просто та вигідно!

Вибираючи для себе сервіс EGOLIST, ви потрапляєте в унікальний сервіс, який не є інтернет-магазином з іграми, а тендерний майданчик. Це означає, що ви можете оформити тендер на покупку конкретної гри, а продавці робитимуть свої пропозиції, вказуючи вартість. Тепер немає необхідності переходити із сайту на сайт у пошуках відповідної гри, щоб ціна залишалася розумною.

Завдання покупця полягає в тому, щоб пройти реєстрацію та залишити тендер на покупку конкретної гри для комп'ютера, докладно описавши всі побажання – це має бути диск або ключ, яка оптимальна вартість хоче купити окремо гру або з персонажем і т.д. На відміну від більшості інших майданчиків, тут залишати свої пропозиції можуть не лише магазини, які не здатні зробити вигідні пропозиції, а й фізичні особи – це значно розширює асортимент.

Схема співробітництва буде побудована таким чином, щоб вигідно було абсолютно всім – покупцю та продавцю. Для продавця це унікальна можливість запропонувати давно пройдену гру людині, яка реально зацікавлена у покупці, тому не потрібно буде щось пояснювати та доводити, а достатньо лише запропонувати свій товар на більш вигідних умовах. А найважливіше, що виграти у тендері може кожен – той, хто запропонує найвигідніші умови.

Подібні особливості сервісу EGOLIST сприяють тому, що купівля ігор для комп'ютера займає мінімум часу. Коли ви одного разу купите товар за допомогою цього сервісу, навряд чи ви захочете повернутись до класичної співпраці зі стандартними магазинами.

15:30