Де вигідно купити товари для ягідівництва закритого грунту?

Компанія «AGRID» - пропонує всім бажаючим купити товари для ягідництва закритого грунту в нашому інтернет-магазині - https://agrid.com.ua/ua/tag-yagodnichestvo-zakrytogo-grunta- які активно використовуються в сільськогосподарській сфері. Продукція, представлена в нашому каталозі, стане в нагоді і любителям, і власникам невеликих фермерських господарств. Особливі пільги ми приготували для оптових клієнтів. Будемо раді співпраці з іншими інтернет-магазинами, а також садовими центрами по реалізації тепличних споруд. 

Магазин інструменти для теплиці (закритого грунту) в Укрїаині - «AGRID» - має зручну систему пошуку, на сайті легко купити інструмени для ягідноводства закритого грунту, знайти все необхідне, включаючи садовий інструмент, теплиці, плівки, субстракт, затінюючі сітки, агроволокно, матеріали для підв'язування рослин і багато іншого. Оплата здійснюється за готівковим і безготівковим розрахунком.

Промислове вирощування ягідних кущів і напівчагарників в теплицях активно набирає популярність в світовій сільськогосподарській практиці. Зростаюча свідомість у випадку охорони здоров'я, а також прагнення до зручності споживання корисних продуктів і їх природності, є важливими стимулами для попиту на ягоди в багатьох країнах. Найбільш затребуваними стали лохина, малина і ожина.
Незважаючи на те, що в Україні в останні два роки в ряді регіонів країни, збільшують площі культивації цієї продукції, обсяги товарного виробництва ягід досі вкрай малі і є сезонними. Основна частина продукції вирощується в фермерських господарствах у відкритому грунті і є дуже вразливою до хвороб, шкідників і несприятливих погодних факторів, таким як рясні дощі і заморозки.

Найбільш високі ціни на малину, ожину і лохину в Україні спостерігаються взимку. Основними постачальниками в цей період є Мексика, Марокко та Перу. Однак, всі перераховані вище ягоди мають винятково короткий термін придатності, легко пошкоджується при зверненні і погано транспортується, програючи за якістю і свіжості місцевої тепличної продукції. Ягоди, вирощені в теплицях, можуть стати тією прибутковою, несезонного нішею, яку ви шукали.

Види промислових теплиць і обладнання для вирощування ягід


Багато учасників тепличного ринку рекомендують використовувати закриті тунелі з системою охолодження і крапельного поливу, пояснюючи це тим, що даний варіант вимагає менших витрат в порівнянні з повноцінним тепличним комплексом. Однак, є ряд проблем, з якими можуть зіткнутися прихильники цієї технології.

По-перше, низькі температури в нічні години і як наслідок висока вологість, що наближається до 100% протягом 10 - 14 годин кожен 24-годинний цикл, є причиною нерівномірного запилення рослин. Пилок стає занадто «липкою» для адекватного перенесення бджолами. Ще одна проблема - хвороби (борошниста роса і грибкові інфекції), пов'язана надлишкової з вологістю, виникає на етапі збору врожаю і може бути вирішена в основному за рахунок опалення та управління мікрокліматом (підвищення нічних температур для зниження вологості в теплиці).

По-друге, продовжити сезон збору врожаю з кінця березня до початку листопада таким чином можливо тільки в самих південних широтах, таких Одеська та Миколаъвська область та Закарпаття.. У решті регіонів весняно-осінній вирощування ягід без опалення важко. Конфігурації класичної тунельної теплиці з габаритами 9,6х50м або 9,6х100м робить її енерго неефективною, тому що при бажанні побудувати площу рівну 0,5 га, вам буде потрібно п'ять окремо розташованих теплиць 9,6х100м. А це означає не тільки великі тепловтрати через більшої кількості торцевих стін (на відміну від єдиної блокової структури промислових теплиць), але і більш високу вартість обладнання (на кожен тунель буде потрібно свій комплект теплогенераторів з автоматикою або свій комплект регістрів з гладких труб з арматурою і насосами).

Для того щоб знайти баланс між можливістю отримувати урожай ягід в промислових теплицях цілорічно, захоплюючи зимово-весняні піки цін на реалізацію, і можливістю зменшити капітальні витрати до гранично можливої величини, не завдаючи шкоди технології, ми розробили комплексне рішення по комплектації поставки. Воно також може бути адаптоване нашими фахівцями під індивідуальні вимоги вашого проекту.

Модель цілорічного вирощування ягід.


Промислові теплиці з крапельним зрошенням і системою фертигації (що включає фільтрацію, резервуари запасу води, контролер поливу або розчинний вузол, насоси, клапани, магістральну і крапельну мережу), системою комбінованого (повітряного-водяного) опалення і клімат-контролю (контролер, метеостанція, датчики, допоміжні компоненти: захисні екрани, система випарного зволоження, система охолодження), система асиміляційного досвічування (обґрунтовується светотехническим розрахунком).

Вирощування ягідних кущів здійснюється в big bags об'ємом 7,5 - 12 літрів (в залежності від культури) на гідропонних підлогових каналах. В якості субстратів використовуються органічні суміші, наприклад, торфу і кокосових волокон. Вони спочатку мають високу буферність поживних речовин, що дозволяє вносити неорганічні добрива через систему фертигації в мінімальній кількості або замінити їх органічними аналогами. Субстрат після закінчення циклу вирощування підлягає переробити і використовувати повторно, що також скорочує поточні витрати
21:50