Жіночі джинси - модна історія, що почалася далекого 1853 року

Перші джинси були виготовлені Леві Страусом у далекому 1853 році, але скільки б часу не пройшло - вони досі залишаються базовим предметом гардероба у дівчини. І не дарма, адже цю універсальну річ можна носити у будь-яку пору року та створювати стильні та комфортні образи. Популярні дизайнери з кожним сезоном радують нас новими фасонами, дизайнами та принтами, щоб джинси стали не лише крутою основою образу, а й його яскравою деталлю. Інтернет магазин Ager https://ager.ua/women/zhenskie-dzhinsy/ пропонує своїм покупцям великий асортимент товарів для створення стильних образів, а приємні ціни стануть ще однією перевагою для онлайн шопінгу.

Які моделі будуть популярними у 2023 році?

Сучасна мода розвивається дуже швидко і не встигаєш помітити, як змінюються тренди. При виборі джинс головне спиратися не тільки на це, а й на свої бажання, параметри та тип фігури, адже те, що підходить деяким, може не вигідно виглядати на вас. Є кілька модних фасонів джинс, до яких точно варто придивитися:

  • Широкі джинси. Оверсайз останнім часом став популярним і не пройшов повз джинс. Вільні фасони високої або середньої посадки прикрашатиму дівчат фігури: прямокутник, пісочний годинник і трикутник, так як приховують живіт, подовжують ноги, а повненькі дівчата зроблять свій силует симетричнішим. У прохолодну погоду можна зібрати образ із водолазкою, светром, пальто або курткою оверсайз, а в теплу можна урізноманітнити короткими топами, футболками та блузками.
  • Прямі укорочені моделі. Ця класика залишається у тренді вже кілька сезонів, за рахунок того, що підходить усім типам фігури та поєднується з усім. Такі джинси стануть найуніверсальнішими у вашому гардеробі.
  • Кольорові джинси. Цей яскравий варіант став популярним відносно недавно, але його вже можна вважати проривом у сфері моди. Щоб образ виглядав гармонійно, нагору потрібно підбирати однотонні варіанти.
  • І остання новинка - джинси з незвичайними вирізами в області талії та потертостями. Така модель акцентуватиме увагу на тілі, тому при покупці варто задуматися: чи хочете ви привертати до себе зайву увагу.

Де можна зібрати стильний образ України?

Ager – це сучасний бренд одягу з великим асортиментом різноманітних моделей жіночих джинсів. Гарна якість, краса, зручний сайт та вигідні ціни - основні та найголовніші їх переваги. Тут можна знайти як класичні, так і незвичайні новинки. Поповнити гардероб стильними речами стало набагато легше з інтернет-магазином Ager.

17:45