Затверджений перелік комунальних об’єктів для приватизації в 2022 році

|

Перелік об’єктів комунальної власності територіальної громади м. Чернігова, що підлягають приватизації у 2022 році, затверджений Чернігівською міською радою на засіданні 15 сесії VIII скликання, яке відбулося 23 грудня.

У переліку 6 адрес.

Нежитлове приміщення - частина одноповерхової будівлі площею 63,3 кв. м по вул. Самострова, 20-1. Нежитлове приміщення, розташоване на першому поверсі п’ятиповерхового житлового будинку площею 6,3 кв. м по вул. Рокоссовського, 41-6а. Нежитлове приміщення у підвалі п’ятиповерхового житлового будинку вул. Пушкіна,12, площею 94,2 кв. м. Кінцева автобусна зупинка (28,9 кв. м) та та навіс з майданчиком (68,5 кв. м) по вул. Захисників України, 27а. Нежитлове приміщення на першому поверсі двоповерхового житлового будинку за адресою вул. Київська, 13 площею 57,9 кв. м. Нежитлове приміщення площею 430 кв. м по вул. Незалежності, 14а.

Щодо об’єкта по вул. Незалежності чернігівський міський голова Владислав Атрошенко уточнив:

- Це надзвичайно специфічне 6-поверхове приміщення колишнього ЖЕКу, яке зараз не використовується, і ми вважаємо за доцільне його продати на електронних торгах.

Саме шляхом продажу на електронному аукціоні, згідно з рішенням, відбудеться приватизація визначених об’єктів.

Більш докладні відомості та фотоматеріали про всі об’єкти комунальної власності територіальної громади Чернігова - на офіційному вебпорталі Чернігівської міської ради в розділі «Структурні підрозділм» - «Фонд комунального майна» - "обєкти комунальної власності"

Прес-служба Чернігівської міської ради

|
12:18