За мужність, сміливість, витривалість: працівників торгівлі вітали з професійним святом

Традиційно в останню неділю липня своє професійне свято відзначатимуть працівники торгівлі. На жаль, цьогорічну атмосферу після пережитої навали ворожих військ, доповнену щоденними обстрілами прикордоння та тривожними звуками сирен, святковою аж ніяк не назвеш.

Утім, без привітань герої ще одного фронту - торговельного - не залишилися. Напередодні представників сфери оптової та роздрібної торгівлі з різних куточків Чернігівщини зібрали в обласному центрі, щоб вкотре подякувати за роботу в таких надскладних умовах.

- Усе, що ви робили і продовжуєте робити, також наближає нашу перемогу. Адже сфера торгівлі не припиняла працювати навіть під час активних військових дій на території області, забезпечуючи населення необхідними товарами та допомагаючи обороні регіону. Дякую за мужність, сміливість та витривалість, - звернувся заступник начальника Чернігівської ОВА Дмитро Іванов до учасників зустрічі та побажав їм вдячних клієнтів і безпечних логістичних шляхів.

За словами Дмитра Іванова, ОВА постійно працює над збільшенням цих шляхів, а з представниками сфери торгівлі - завжди на зв’язку і готовності до співпраці.

За вагомий внесок у забезпечення розвитку сфери торгівлі, активну благодійну та соціально-гуманітарну діяльність та з нагоди Дня працівників торгівлі Подяку голови обласної державної адміністрації оголошено представникам підприємств оптової та роздрібної торгівлі.

Департамент інформаційної діяльності та комунікацій
з громадськістю Чернігівської обласної військової адміністрації
14:10