За досвідом:керівництво КП “НУВКГ” відвідало водоканали, де впроваджено сучасні технології

233-300x239.jpg

Минулого тижня директор КП «Ніжинське управління водопровідно-каналізаційного господарства» Олександр Марсов разом із заступником і начальником відділу водопостачання відвідали Ірпінський і Вишгородський водоканали.

Ця поїздка була організована представниками компанії, яка займається автоматизацією і диспетчеризацією технологічних процесів, впровадженням сучасних технологій енергозбереження, розробкою програмного забезпечення різного напрямку. В Ірпінському і Вишгородському водоканалах спеціалісти компанії встановили і ввели в експлуатацію систему диспетчеризації Emonitor.

Система дозволяє контролювати показники в реальному часі, вести облік витрат води та електроенергії і оперативно реагувати на аварійні ситуації в режимі Online. Завдяки впровадженню системи диспетчеризації Emonitor з’явилася можливість вести облік води дистанційно і оперативно реагувати на нештатні ситуації. Диспетчер має можливість контролювати роботу устаткування з робочого комп’ютера. Побачене вразило керівництво Ніжинського водоканалу. Система диспетчеризації дозволяє економити до 30 % електроенергії.

Отриманий досвід і знання допоможуть осучаснити водоканал у Ніжині. 

nizhyn-vodokanal

16:19