Взимку чернігівці будуть з теплом.

Підготовка до опалювального сезону завжди була серед пріоритетних завдань для міської влади, а особливо у цьому році, коли потужності "ОТКЕ" і "ТЕЦ" зазнали значних пошкоджень внаслідок активних бойових дій і вимагають швидкого відновлення для безперебійного проходження холодів. Наразі виконуються всі необхідні ремонти, аби встигнути до середини осені подати тепло в оселі чернігівців. Про це йшла мова під час позачергового засідання сесії Чернігівської ради 28 липня. 

 — Все у нас буде добре. Якщо ви помітили, я максимально, як міський голова, стараюсь скоротити свою особисту медійну активність в частині назв конкретних робіт, які ми робимо, адрес, об’єктів і таке інше. Ми просто займаємось свою справою, так як воно повинно бути, і в цьому я хочу запевнити вас, і всіх містян, — прокоментував ситуацію з ремонтними роботами у місті Владислав Атрошенко. 

Паралельно з тим триває і процес повернення цілісного майнового комплексу "Чернігівська ТЕЦ" в управління міста. Для цього вже створено комунальне підприємство “Теплокомуненерго”, затверджено штат працівників, а на самій ТЕЦ зроблена  інвентаризація, також буде виконана незалежна оцінка і незалежний державний аудит.  

До того ж на позачерговому засіданні сесії міської ради 28 липня депутати підтримали рішення про визначення КП «Теплокомуненерго» балансоутримувачем “Чернігівської ТЕЦ”

Пресслужба Чернігівської міської ради 

10:52