Вибираємо спальні мішки: форма, тип, наповнювач та інші характеристики

Щоб забезпечити якісний комфортний відпочинок під час туристичного походу, потрібно підібрати оптимальне для цього спорядження. Найкращим рішенням стануть спальні мішки з каталогу інтернет-магазину Terra Incognita. В Україні нашому асортименту віддають перевагу найдосвідченіші мандрівники, спортсмени, військовослужбовці та любителі активних розваг. Адже ми пропонуємо продукцію відомих сучасних виробників за конкурентними цінами з гарантією оригінальності та високої функціональності.

Як правильно підібрати спальник у каталозі нашого інтернет-магазину?

При виборі такого спорядження важливо враховувати багато актуальних критеріїв. На даному сайті спальні мішки пропонуються різних видів. Їхні характеристики представлені в актуальних фільтрах інтуїтивно зрозумілого інтерфейсу нашого каталогу. Їх можна використовувати як ключові критерії вибору. Зокрема, ви можете орієнтуватися за такими параметрами:

  • Призначення. У нас пропонуються спальники для різних користувачів. Їх можна вибрати для дітей. Є у нас моделі унісекс та жіночі. Останній варіант відрізняється тим, що має форму, яка відповідає анатомічним параметрам жіночого тіла.
  • Тип. Спальники, замовити онлайн які можна на нашому сайті, бувають трисезонними, призначеними для літа чи зими, пуховими та супер легкими. У процесі вибору потрібно враховувати, на який саме сезон ви плануєте призначити турпохід.
  • Наповнювач. Найчастіше в спальних мішках для туризму використовуються утеплювачі у вигляді пуху або синтетичних матеріалів. Але не варто боятися штучних наповнювачів. Адже вони виробляються за аналогією з натуральним пухом, повторюючи його структуру та функціональні характеристики. У результаті вони забезпечують відмінний обігрів.
  • Температура комфорту. Ми пропонуємо спальники для використання за різних атмосферних умов. Так, ви можете підібрати варіант, в якому буде комфортно за температури нижче 11° C. Широко потрібні варіанти від -10 до 0 ° C, від 0 до 10 ° C а також вище 11 ° С тепла.
  • Вага. Якщо передбачається піша подорож, спальник краще вибрати максимально легкий. Однак важливо пам'ятати, що чим важчий спальник, тим він буде теплішим. Хоча сучасні матеріали дозволяють зберігати тепло всередині спального мішка, навіть якщо він важить менше ніж кілограм. У нас пропонуються моделі вагою від 0,99 до 2 кг.
  • Форма. Велике значення має, який варіант ви виберете за цим параметром. Найбільш популярними є спальники у вигляді кокона чи ковдри. Кожен з них має свої переваги і недоліки. Так, спальники у вигляді ковдри можна з'єднувати між собою та використовувати як великогабаритну підстилку або укриття.

Це далеко не всі критерії, за якими можна вибрати та замовити спальний мішок в інтернет-магазині компанії Terra Incognita. Наші консультанти допоможуть вам розібратися з характеристиками цих виробів. У будь-якому випадку це будуть стильні, легкі та теплі укриття для вашого комфортного сну.

13:35