Вічного спочинку, капітане...

Чернігівщина вкотре оплакує свого сина... Скільки ще ми будемо проводжати своїх Героїв в останню путь... Скільки ще родини будуть проливати сльози за своїх рідних, за свою свободу та Незалежність...

Капітан Копил Віктор народився 19 жовтня 1975 року у селі Забілівщина на Борзнянщині. У 2014-2015 роках Віктор стояв на захисті свободи та Незалежності України, а з початком повномасштабного ворожого вторгнення без роздумів та вагань подався у добровольнці та знову взяв до рук зброю, аби боротися за світле майбутнє вільної України. Так, він потрапив до складу 16-го окремого мотопіхотного батальйону на посаду командира взводу управління мінометної батареї.

28 червня під час виконання бойового завдання поблизу села Покровське на Донеччині Копил Віктор разом з побратимами потрапив під ворожий обстріл. На жаль, того дня врятувати нашого земляка не вдалося…Вдома у нього залишились батьки, дружина та двоє дітей.

Вони разом з друзями та побратимами Віктора провели його в останню путь, востаннє попрощавшись з ним та поховавши Героя-земляка в смт. Сосниця на центральному кладовищі.

Висловлюємо щирі співчуття родині загиблого Захисника...

13:07