В Чернігові простилися із Захисником Олегом Романюком

Захисник з Чернігова Олег Романюк пішов на фронт добровільно і до останього вірив у нашу перемогу. Загинув Герой на Донеччині, а 16 серпня воїна поховали в рідному Чернігові.

Хто повідомляє: Чернігівський обласний територіальний центр комплектування та соціальної підтримки у Facebook.

Олег Миколайович Романюк народився 2 серпня 1973 року у Чернігові. Тут закінчив місцеву загальноосвітню школу №10, після чого навчався у Чернігівському професійно-технічному училищі №18.

Працював Олег будівельником, а після Революції Гідності долучився до Захисників України і протягом 2014-2015 років брав безпосередню участь в антитерористичній операції на сході нашої держави у складі підрозділу держприкордонслужби.

З початком повномасштабного ворожого вторгнення наш земляк не лишився осторонь, та зі зброєю в руках став на захист рідної землі. Разом з побратимами з 54-ї окремої механізованої бригади давав гідну відсіч ворожим російським військам на Донеччині.

На жаль, 7 серпня під час виконання чергового бойового завдання у населеному пункті Сіверськ Романюк Олег загинув.

16 серпня у Чернігові із земляком - старшим сержантом Романюком Олегом попрощалися назавжди. Рідні та близькі, друзі та побратими загиблого Героя-земляка провели його в останню путь, вшанувавши його світлу пам'ять у Катерининському соборі та поховавши на кладовищі Яцево.

10:00