У стані алкогольного с'пяніння з підробленими документами: у Чернігові затримали водія

29 квітня опівночі на вулиці Івана Мазепи екіпаж патрульної поліції зупинив за порушення комендантської години легковик Audi 80. Керував автомобілем 40-річний чернігівець. Водій надав інспекторам необхідні документи. Детальніше у матеріалі.

Під час перевірки інформації про транспортний засіб з’ясувалося, що авто з вказаними держномером та VIN-кодом у єдиній інформаційній системі Національної поліції відсутнє. Також у місці нанесення VIN-коду були помітні сліди механічного втручання, що може свідчити про його підробку.

Від самого початку спілкування з кермувальником патрульні помітили у нього зовнішні ознаки алкогольного сп’яніння. Чоловік погодився пройти тест за допомогою приладу «Драгер». Результат - 0,47 проміле.

До того ж зʼясувалося, що він тимчасового обмежений та позбавлений права керування транспортними засобами.

Охоронці порядку викликали на місце слідчо-оперативну групу для фіксації ймовірної підробки документів. А також склали адмінпротоколи за ст. 130 (Керування в стані сп’яніння), за ч. 3 ст. 126 (Керування транспортним засобом особою, яка тимчасового обмежена у такому праві) та постанову за ч. 4 ст. 126 (Керування транспортним засобом особою, яка немає такого права) КУпАП.

08:42