У Прилуках першою народженою мешканкою у новому році була дівчинка Варвара


Среда, 5 Января 2022 11:05 | Просмотров: 128

Першою у новому році у Прилуцькому пологовому на світ з'явилася дівчинка. Нарекли малу Варварою. Лікарі кажуть це перша новорічна красуня за останні сім років.

Новоспечена матуся Юлія вже потроху починає звикати до публічності, через увагу місцевих журналістів, а ще вірить що на її дівчинку чекає особлива зіркова доля.

Варвара довго випробувала мамине терпіння. Попри те, що термін пологоів ставили на 5 січня, поривалася з'явитися на світ ще до Нового року.

Мама Юлія Олегівна Коваленко:

- Перший раз ми сюди приїхали 28-го грудня, мені сказали, що можливо будуть пологи, а може і ні. 31-го мене виписали у першій половині дня, а о 23.30 ми знову приїхали до пологового. Мене подивилась лікар і сказала, що у меня є декілька годин. Ми поїхали додому, а о 7-й ранку повернулися і мене повезли до родзалу. Коли сіли у машину було 00.04.

Навіть Новий рік майбутні батьки виховували зустріли у пологовому. Перша новорічна дівчинка Варвара народилася з вагою 3 кг 600 грамів та зростом 52 см. Пологи у Юлії минули доволі швидко і успішно - тривали 4 години. Тепер новорічні свята у родині Коваленків плавно перетікатимуть у день народження донечки. У мами Юлії - Варвара єдина донька і перша дитина. Подарунок від держави "Пакунок малюка" Юлія вирішила забрати у монетизований спосіб, бо родичі та друзі надарували дуже багато всього дитині.

Загалом 1 день нового року у Прилуцькому пологовому був щедрим на подарунки. Після Варвари тут народилось ще два хлопчики - об 11.00 у Пустовойт Євгенії Вікторівни син вагою 3 740 г. та зростом 53 см, об 11.50 у у Ленець Надії Василівни син вагою 3 200 г. та зростом 51 см.


3 січня о 9.50 ранку у Сидоренко Оксани Володимирівни народилась донька вагою 3 300 г. та зростом 52 см.

Лікарі кажуть - перша народжена дівчинка у новому році - це гарний знак, мовляв, якщо хлопчики народжуються, то це - до війни, а дівчатка - до миру і злагоди.

Джерело: телеканал "ТІМ"


12:40