У Ніжині встановили новий стіл для гри в теніс

Ніжин - спортивне місто. По всьому місту встновлено різні спортивні майданчики для занять спортом та відпочинку. Зокрема, в парку "Шевченка" є ціле спортивне містечко, де можна позайматися та просто пограти. Діти та дорослі радо проводять час за тренуваннями.

Нещодавно, біля існуючого хокейно- футбольного майданчика по вулиці Незалежності встановлено вуличний спортивний комплекс "Україна", а тепер ще є стіл для гри в настільний теніс.

Дане спортивне обладнання розширює можливості проведення різноманітних видів тренувань та рухової активності. Це дуже важливо, особливо в такий непростий час. Заняття спортом загартовують та відволікають. Діти мають змогу більше спілкуватися один з одним та покращувати свій фізичний стан. Тепер всі охочі можуть не лише зіграти у футбол, але й виконати силові вправи на турніках та зіграти в настільний теніс. Час проведений із користю для здоров'я - безцінний!

"В умовах воєнного стану індивідуальні тренування на свіжому повітрі покращують психологічно-емоційний та фізичний стан. Міський центр "Спорт для всіх" створює умови, щодо можливості рухової активність та заняття спортом на облаштованих локаціях інфраструктури міста Ніжина зокрема за місцем проживання населення", -

15:55