У Ніжині та районі продовжують виявляти неякісне пальне на АЗС

29122021_jkhgvhbnjmknjbvcgbn.jpg

Державною екологічною інспекцією у Чернігівській області проводяться заходи державного ринкового нагляду, що супроводжуються відборами зразків продукції, для можливості громадян користуватися якісним паливом.

У листопаді цього року спеціалістами Державної екологічної інспекції було виявлено неякісне пальне на автозаправній станції ТОВ «ТІСАРК», що знаходиться у місті Ніжині по вул. Франка, 18.

У відібраних пробах дизельного палива було виявлено невідповідність вимогам Технічного регламенту дизельного палива ДП-З-Євро5-В0 за такими показниками: вміст сірки; температура спалаху в закритому тиглі.

У зв’язку з чим до АЗС прийнято рішення про заборону надання продукції на ринку до проведення її у відповідність вимогам Технічного регламенту.

У грудні цього року спеціалістами сектору державного ринкового нагляду перевірено автозаправну станцію ТОВ «Меркурій», що знаходиться у місті Борзна Ніжинського району по вул. Київська, 75, де відібрано проби дизельного палива на відповідність вимогам Технічного регламенту щодо вимог автомобільних бензинів, дизельного, суднових та котельних палив.

За результатами лабораторної експертизи, проведеної ТОВ «Інспекторат Україна», виявлено невідповідність вимогам Технічного регламенту дизельного палива ДП-З-Євро5-В0 за такими показниками:- вміст сірки;- фракційний склад.

У зв’язку з чим до АЗС прийнято рішення про заборону надання продукції на ринку до проведення її у відповідність вимогам Технічного регламенту.

Державною екологічною інспекцією у Чернігівській області й надалі проводитимуться заходи державного ринкового нагляду, що супроводжуватимуться відборами зразків продукції, для можливості громадян користуватися якісним паливом.

За матеріалами Державної екологічної інспекції у Чернігівській області

Возможно, это изображение (текст)

17:45