У Чернігові готуються до новорічних та різдвяних свят

У Чернігові триває підготовка до новорічних і різдвяних свят.

Вчора, 9 грудня, у Центральному парку культури та відпочинку з 17.00 год. розпочала свою роботу Міська ковзанка. Підготовчі роботи та монтаж конструкцій завершені, улюблена зимова розвага чернігівців готова зустрічати своїх відвідувачів. Цьогоріч дещо змінили дизайн льодового майданчика: огорожу пофарбували в інший колір, встановили нове освітлення, по периметру оздобили світлодіодними гірляндами. Графік роботи - з 10.00 год. до 21.30 год. Міська ковзанка працюватиме орієнтовно протягом 4-х місяців. 

На Красній площі вже встановлюють Головну новорічну ялинку. Орієнтовно до кінця тижня вона буде повністю прикрашена.

Через карантинні обмеження цього року масових заходів на головній площі міста не планується. Але, казкова атмосфера тут все ж таки незабаром запанує. Крім ялинки, на площі облаштують святкові фотозони, будиночки з вуличною їжею. Урочисте відкриття та запалення вогників Головної ялинки міста заплановане на 19 грудня.

Також на різних локаціях вже розпочалися роботи з монтажу святкової ілюмінації. Традиційно на Алеї Героїв, у скверах ім. Богдана Хмельницького та по просп. Миру будуть встановлюватися ілюмінаційні фонтани. Яскрава фотозона - інсталяція «2022» буде змонтована на Алеї Героїв, як і минулоріч. Усі оздоблювальні роботи в місті мають завершити до 17 грудня.

Крім цього, у Чернігівському туристичному інформаційному центрі робота резиденції Дідуся, яка облаштовується тут вже четвертий рік поспіль, стартує з 18 грудня. Цього дня для дітей соціально незахищених категорій проводитимуть анімаційні новорічні програми. В резиденції Дідуся працюватиме й пошта. Мешканці та гості Чернігова зможуть замовити новорічну листівку від Чернігівського ТІЦ. Цього року написати про мрії і дива зможуть всі: казкова пошта працюватиме як для дітей, так і для дорослих.

Також усі бажаючі можуть замовити для своїх рідних телефонний дзвінок від Дідуся, який 30 та 31 грудня вітатиме їх з Новим роком. До того ж, місто не має значення, географія - хоч вся Україна.

Прес-служба Чернігівської міської ради

Відеосюжети телеканалів "Новий Чернігів" та "Дитинець"

13:20