Трагедія на Ніжинщині: у пожежі загинула жінка та троє дітей

18012022_kljhgfcvhbjkhb.jpg

У вівторок, 18 січня, на Чернігівщині спалахнула пожежа в одному з житлових будинків, внаслідок якої загинуло чотири особи, серед яких – троє дітей.

Повідомлення про пожежу надійшло до ДСНС блтизько 17 години. Зайнявся житловий будинок у селі Браниця Ніжинського району. Про це повідомляє пресслужба ДСНС.

За викликом до місця події прибуло два відділення 15-ї державної пожежно-рятувальної частини з м. Бобровиця, одне відділення 5-ї державної пожежно-рятувальної частини з смт Козелець та місцева пожежна команда с. Кобижча. На цей час дах та кімнати всередині будинку були повністю охоплені полум’ям. Спільними діями вогнеборці о 17:25 локалізували та о 18:48 остаточно ліквідували пожежу.

Під час гасіння в оселі були знайдені тіла дружини господаря 1973 року народження та трьох дітей: хлопчика та дівчинки 2017 років народження та хлопчика 2018 року народження.

Вогнем знищено покрівлю та перекриття будинку по всій площі. На даний час збитки, причина та обставини виникнення пожежі встановлюються.

На місці пожежі працює мобільно-оперативна група Головного управління ДСНС України у Чернігівській області.

17:14