Тип шкіри і масло: як правильно вибрати

Природні масла з давніх часів славляться власними властивостями до відновлення і регенерації верхнього шару шкіри. Будь-яка дівчина розуміє, що якщо дермі необхідне живлення, їй знадобляться кошти, що мають в своєму складі рослинні масла оливи, мигдалю, каріте, жожоба, пшениці. Арганова і реп'яхову масла часто застосовуються в догляді за волоссям, але не менш прекрасний результат вони дають при використанні на дермі.

Існує думка, що олія повинна живити тіло. Такий ефект воістину може надати масло, проте не за рахунок наявної в ньому вологи і проникнення її в шари шкіри. Воно насичує епітелій, формуючи ліпідний шар: так, волога постійно присутня в дермі.

Масло, як і іншу продукцію, в магазині The Body Shop потрібно підбирати за типом шкіри. Унікальний склад будь-якого ефірного або мінерального кошти містить різні співвідношення вітамінів, мікроелементів і необхідних жирних кислот. Залежно від стану і типу шкіри, виріб вибирається в індивідуальному порядку. В цілому, зволожуюча функція масла багатозадачна, і різниця в догляді складається тільки в його насиченості.

  1. Для нормальної шкіри підходить масло зародків пшениці, а також з кунжуту, кокоса, мигдалю.
  2. Для жирного типу рекомендується придбати масло чорного кмину, жожоба, виноградних кісточок.
  3. Для сухої, чутливої або пошкодженої - масло оливи, авокадо, персикове, какао.

Масло чайного дерева: характеристики

Зараз все частіше можна спостерегти в рецептурі декоративної косметики для тіла масло чайного дерева. Воно має унікальне бактерицидну дію - це натуральне органічне антисептичний засіб. Подібне виріб надає потужний протівомікозной і антивірусне вплив.

Чайне дерево вирощують в Австралії, тому радять віддавати перевагу виробам саме з цим регіоном виробництва на упаковці. Купити масло для тіла можна в онлайн-магазині природного косметики.

Як застосовувати професійні масла домашнього догляду

Використовувати кожен день, як альтернативу крему їх не рекомендується, досить пару раз в тиждень після душу наносити на мокре тіло масажними рухами тіла до повного всмоктування. Прекрасний результат від застосування продукції можна домогтися при візиті в сауну або лазню.

Для сухої шкіри підійдуть майже вся жирна продукція. Для проблемної та жирної підбирайте особливі антікомедогенно вироби з ефірними настоянками цитрусових, розмарину, чайного дерева.

17:25