Спермограма у Києві в лабораторії ІГР ЛАБ біля м. Житомирська - найкраща ціна!

спермограма у Києві у ДНК лабораторії ІГР ЛАБ

Важливий, інформативний інструмент оцінки стану репродуктивної функції чоловіка - спермограма. Це специфічний метод лабораторної діагностики, який дозволяє з'ясувати першопричини безпліддя, а також діагностувати цілий ряд захворювань і патологій органів сечостатевої системи.

На сьогоднішній день чоловіче безпліддя зустрічається не рідше за жіноче. Шляхом здачі спермограми покривається близько половини необхідних діагностик при обстеженні бездітної пари.

Аналіз проводиться максимально швидко і відрізняється високою інформативністю. Це дозволяє практично повністю виключити ситуацію, коли жінка роками ходить по лікарях у пошуках першопричин безпліддя, яке насправді викликано чоловічим фактором.

Коли варто здати аналіз еякулята?

Аналіз сперми проводиться у всіх без винятку чоловіків, які звернулися до лабораторії ІГР ЛАБ з приводу порушень фертильності. Основні показання для проведення діагностики:

  • ненастання вагітності протягом одного року регулярних статевих відносин;
  • викидні або завмерлі вагітності в анамнезі;
  • травми або вроджені патології статевих органів;
  • порушення і розлади гормонального фону;
  • інфекції, що передаються статевим шляхом в анамнезі;
  • перед процедурою екстракорпорального запліднення;
  • за деякий час перед кріоконсервацією статевих клітин.

Лабораторія ІГР ЛАБ запрошує чоловіків пройти лабораторну діагностику у максимально комфортних умовах. Ми гарантуємо анонімність, оперативність і точність результатів. Лікарі медичного центру готові розшифрувати результати дослідження і дати рекомендації при будь-яких відхиленнях у показниках від норми.

Підготовка до аналізу

Прості рекомендації і поради лікаря допоможуть правильно підготуватися до лабораторної діагностики та забезпечать максимально достовірні результати дослідження. Основні з них:

  1. За 5-7 днів виключити будь-які теплові процедури на область органів малого таза.
  2. За 3 години до забору сперми виключити куріння.
  3. За тиждень виключити алкоголь і прийом медикаментів (особливо, антибіотиків).
  4. Утриматися від статевого життя, як мінімум, за 3-5 днів до діагностики.

Якщо прийом лікарських препаратів відбувається на постійній основі, по життєво-важливим показникам, слід попередити про це лікаря-лаборанта.

Переваги здачі спермограми у лабораторії IGR LAB

Щодня фахівці лабораторії ІГР ЛАБ (Київ, пр. Перемоги 121-Б) проводять десятки аналізів. Ми спеціалізуємося на лабораторній діагностиці безпліддя і пропонуємо широкий спектр послуг, в тому числі генетичні дослідження. Ви можете звернутися до нас в будь-який зручний час і пройти обстеження за доступною ціною.

Ціна на спермограмму, яку ви можете побачити за посиланням http://igr-lab.com.ua/obstezhennya-cholovikiv/spermograma, у нас доступна для пацієнтів. При цьому лікарі клініки готові виконати розшифровку результатів під час консультації.

Наші конкурентні переваги:

  • високоточна лабораторна діагностика за доступними цінами;
  • якісне обладнання та імпортні витратні матеріали;
  • лікарі-лаборанти з великим досвідом роботи;
  • відповідальний уважний підхід до кожного пацієнта;
  • оперативне отримання аналізів.

Ще ніколи здати сперму на аналіз не було так просто. Безпліддя не вирок, а тимчасове порушення, з яким можна впоратися. Наші фахівці та лабораторна діагностика вам у цьому допоможуть!

12:50