Спальні ліжка з дерева – найкраще місце для відпочинку

У середньому кожна людина проводить уві сні третину свого життя. Місце для відпочинку має бути комфортним, адже від цього залежить наше самопочуття та навіть настрій на цілий день. Виробники пропонують безліч різноманітних варіантів. Як же не помилитися з вибором? На що звертати увагу:

  • матеріал – від нього залежить тривалість експлуатації моделі;
  • дизайн – каркаси і комплектуючі мають доповнювати інтер’єр кімнати;
  • розмір – щоб вибрати оптимальний, варто продумати, хто буде спати на ліжку.

Найбільш якісний матеріал для виготовлення меблів – це натуральна деревина. Дерев'яні ліжка https://www.lori.com.ua/lijka/ мають триваліший термін служби, ніж вироби з інших матеріалів, таких як ДСП чи МДФ. Крім того, вони мають гарний зовнішній вигляд.

ціна дерев’яного ліжка

В залежності від обробки і покриття деревини, вироби мають різні кольори і текстуру. Каркас може бути світлим і темним. Для спальні в пастельному оформленні варто обрати білі меблі, кольору слонової кістки чи медовий відтінок. Якщо ж у кімнаті переважають темні кольори, підійде шоколад, венге, італійський горіх чи морений дуб. Розміри моделей можуть бути розраховані на одну або двох людей. Зокрема для кімнати підлітка можна обрати ліжко 140х200 см, а для сім’ї – 180х200 см.

Де купити якісне ліжко?

Якщо ви шукаєте меблі з натуральної деревини, завітайте на офіційний сайт компанії Lori. Тут ви знайдете столи, стільці, вироби для оформлення ресторанів та кав’ярень. Є також все для меблювання будинку, зокрема корпусні меблі та ліжка. В каталозі товарів, ви знайдете всі доступні моделі. Ціна дерев’яного ліжка залежить від розміру та категорії покриття. Lori представляє декілька моделей на вибір. Кожен варіант можна виготовити у 3-4 різних розмірах. Доступні моделі від 90х200 до 180х200 см.

Основа виробів – масив дуба. Під час виробництва для деревини застосовують різноманітні покриття, які допомагають отримати різні кольори готових меблів. У каталозі товарів вони представлені у вигляді 3 категорій. В цілому ви можете обрати один з 18 відтінків. Вибір залежить від ваших уподобань та оформлення кімнати.

Lori має власне виробництво. Тому ви завжди можете замовити необхідну вам кількість спальних ліжок з дерева. Особливо це корисно для господарів готелів. Ви можете обрати моделі, які прикрасять інтер’єр закладу, а при розширенні замовити додаткові моделі.

Щоб почати співпрацю з компанією, достатньо зателефонувати за номером, вказаним на сайті, або написати електронного листа. Менеджер проконсультує вас по всіх питаннях. Від моменту замовлення до відправлення товару зазвичай проходить 30-45 днів. Коли ваші меблі будуть готові, менеджер вам зателефонує.

18:15