Сокирою по голові: підозрюваному обрано запобіжний захід

sokyroiu-po-holovi-otrymav-uchasnyk-sviata-na-khersonshchyni-3.jpg

За вбивство сусідки у с. Лебедівка Чернігівського району затримано винну особу 23.12.2021 близько 12 години до ЧРУП ГУНП в Чернігівській області надійшло повідомлення про те, що за адресою: Чернігівський район с. Лебедівка, за місцем проживання виявлено труп місцевої жительки 1960 р.н. з ознаками насильницької смерті.

Виїздом слідчо-оперативної групи на місце події за участі прокурора Козелецької окружної прокуратури у ході проведення оперативно-розшукових заходів було встановлено, що у вчиненні кримінального правопорушення (вбивства) обґрунтовано підозрюється місцевий житель 1965 р.н., який з корисливих мотивів проник до будинку потерпілої, де сокирою наніс останній тілесні ушкодження в область голови, внаслідок чого жінка померла на місці.

За результатами проведеного невідкладного обшуку за місцем мешкання підозрюваного виявлено та вилучено мобільний телефон, планшет та інші речі, що належали потерпілій. За результатами слідчих дій особі оголошено підозру у вчиненні злочинів, передбачених ч. 2 ст.115; п.6 ч. 4 ст.187 КК України. 24.12.2021 ухвалою Чернігівського районного суду підозрюваному обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

Примітка: Особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду (ст. 62 Конституції України).

За інф. Козелецької окружної прокуратури Чернігівської обласної

17:45