Що вам пропонує «Неоліт Логістикс»

Транспортна компанія «Неоліт Логістикс» є №1 в сегменті вантажоперевезень на українському внутрішньому ринку. Також вона організовує доставку відправлень по СНД, до Азії та США, в Європу. Умови співпраці прозорі та гнучкі. До постійних клієнтів компанія максимально лояльна – наприклад, є можливість оформлення кредитів.

Основні послуги

«Неоліт Логістикс» доставляє вантажі між різними світовими регіонами. Кожного разу маршрут складається індивідуально з урахуванням побажань, можливостей, місцезнаходження клієнта. Це дозволяє економити час та гроші, вирішувати поточні задачі на високому рівні.

Компанія працює понад 13 років, за цей час вона здобула цінний досвід, на який орієнтується під час виконання завдань своїх клієнтів. Активно використовуються мультимодальні схеми. Клієнт отримує комплексну послугу та може розраховувати на максимальний комфорт для себе. Детальніше дізнатись про роботу «Неоліт Логістикс» ви можете за посиланням https://neolit.ua/ua. Також на офіційному сайті ви знайдете інформацію про вартість послуг, зможете залишити заявку.

«Неоліт Логістикс» пропонує доставку:


  • морськими і річковими суднами;

  • залізничним транспортом;

  • авіацією;

  • автомобільним транспортом.

  • Менеджери спочатку проводять аналіз потреб клієнта та параметрів вантажу, потім складають маршрут для доставки, розраховують вартість послуги. Компанія забезпечує умови для міжнародних транспортних перевезень вантажів всіх типів у стислий термін.

    Переваги «Неоліт Логістикс»

    В «Неоліт Логістикс» частіше за все замовляють послуги доставки від складу до складу з оформленням митних супутніх документів. Вантаж страхується, що затверджує відповідальність експедитора та перевізника. Також ви можете замовляти супутні послуги. Популярні – складські, митно-брокерські, вантажно-розвантажувальні, зовнішньоторгові.

    Компанія гарантує доставку склад-склад у зазначені терміни, відправлення за вказаною адресою за домовленістю. Вона має склади в Польщі та Україні та пропонує послуги з митного очищення вантажів, оформлення страховок, супутніх документів.

    Ціни завжди розраховуються індивідуально. Ви будете знати точно цифру до початку співпраці. З кожним клієнтом підписується договір, в якому вказуються всі деталі співпраці, строки, ціни, гарантії, тощо. З «Неоліт Логістикс» для вас немає ризиків.

20:45