Російські війська переміщуються по території Чернігівської області.

Російські війська переміщуються по території Чернігівської області. Чи можна вважати це їхнім відходом або ж триває перегрупування – поки точно невідомо.

Про це у ранковому відеозверненні розповів голова Чернігівської ОВА В’ячеслав Чаус.
«Чи можна це назвати відведенням військ? Я в цьому не впевнений. Як мінімум, це якесь перегрупування. Але, можливо, вони дійсно відходять. Але це не дає нам жодного шансу розслабитися, ми маємо бути в тонусі».
За словами В’ячеслава Чауса, протягом останньої доби Збройні Сили України знищували військові сили рф на території всієї Чернігівської області.
«Вони це робили без зупинки і не зупиняються й зараз. Ворог продовжує нести великі втрати, він деморалізований», – сказав Чаус.
Нагадаємо, 29 березня росіяни публічно заявили про те, що вони зменшують свої наступальні дії і активність на Чернігівському та Київському напрямку.
Проте у Генштабі ЗСУ заявили, що «відведення» російських військ з Київщини та Чернігівщини є ротацією окремих підрозділів для того, щоб зосередитись на Східному напрямку. 
Про те, що російські військові не зменшили активність на Чернігівщині, 30 березня казав голова Чернігівської ОВА В’ячеслав Чаус. Вони це продемонстрували ударами по Ніжину, в тому числі авіаційними і всю ніч обстрілювали Чернігів.
17:10