Ролети день-ніч: все, що про них треба знати

Чи знаєте ви, скільки сьогодні на ринку існує видів жалюзі і чим кожен вид особливий? Окрім найпопулярніших горизонтальних і вертикальних, є також плісе, ролети та ролети день-ніч. Останній вид найменш відомий на нашому ринку, оскільки “наймолодший”. Але за функціональністю та оригінальним виглядом перевершує більш знані аналоги. Щоб пересвідчитися самим, можна ролети день ніч замовити в Україні з доставкою додому.

Зайшовши на сайт https://sunguard.com.ua/zhalyuzi/den-nich/ ролети день ніч можна купити на будь-який смак, вибравши колір, який підходить під будь-який інтер’єр. Вам не знадобиться встановлювати жодні карнизи, адже такі ролети мають зручну систему кріплення, з якою легко розібратися самотужки.

В чому особливість ролет день-ніч

Оригінальний механізм ролет день-ніч – це щось середнє між тим, як працюють класичні жалюзі з ламелями, та звичайними ролетами із суцільної тканини. Адже принцип їх роботи полягає в тому, що полотно складається зі смуг щільної та прозорої тканини, які прокручуючись, створюють або часткове, або повне затемнення у приміщенні. На відміну від звичайних жалюзі, такі ролети не мають окремих планок, що значно спрощує догляд за ними.

Також важливим моментом є те, що такі ролети можна чіпляти саме так, як вам зручно: на віконну раму, на стіну, стелю або навіть віконну стулку. Це дає змогу використовувати їх навіть на нестандартних вікнах або розташованих у важкодоступних місцях, наприклад у ванній, на стелі тощо.

Які переваги мають такі ролети

Ролети день-ніч дістали свою назву від того, що мають два основні режими: денний - із чергуванням щільних і прозорих смуг, та нічний – із суцільних смуг. які не пропускають світла. Перейти в один режим з іншого простіше простого, із цим може впоратися навіть дитина. Крім того, такі ролети мають і безліч інших переваг:

  • широка колірна палітра;

  • оригінальний дизайн;

  • не назбирують пилюки завдяки антистатичному покриттю, тому є чудовим вибором для людей з алергією;

  • прості в догляді;

  • мають різноманітні варіанти кріплення;

  • довговічність – не деформуються і не втрачають свого вигляду протягом тривалого часу;

  • універсальність - підходять до різних вікон і приміщень;

  • доступна ціна.

Де можна купити

Замовити ролети для вашого помешкання можна на сайті Sunguard, не виходячи з дому. До кожного товару тут подано детальний опис, а також розроблено зручну систему фільтрів, які допоможуть швидко вибрати оптимальний для вас варіант. Крім кольору і розміру, ви також можете підібрати найкращий для вас спосіб кріплення і найзручніший для вас спосіб доставки та оплати.

Почепити такі штори ви можете самостійно без жодних додаткових навичок та інструментів, адже в комплект входить уся необхідна фурнітура, а якщо вам потрібна додаткова система кріплення, її можна докупити окремо.

19:40