Програмне забезпечення для малого бізнесу та роздрібної торгівлі

Автоматизація торгівлі навіть на малому підприємстві - важлива справа. Будь-яка компанія зараз повинна мати програмне забезпечення для спрощення взаємодії із клієнтами. Найкраще для цього підходять програми з лінійки Business Automation System, якi вже користуються великою популярністю в українських бізнесменів та керівників компаній.

Програма BAS Малий бізнес - один із найвідоміших продуктів цієї серії - призначена для управління процесами у невеликих фірмах та враховує всю специфіку ведення такого бізнесу. Інші програми враховують особливості торгівлі у великих підприємствах і дозволяють відстежувати замовлення та угоди.

Що можуть автоматизувати програми BAS

Область їх застосування досить широка:


  • відносини з клієнтами та контроль замовлень;

  • управління складами;

  • контроль роздрібної торгівлі;

  • логістика та закупівлі;

  • забезпечення бюджетом та його облік;

  • облік прибутку та витрат;

  • комплексне керування підприємством.

  • Якщо ви маєте невеликий магазин, вам добре підійде BAS Роздрібна торгівля - софт для автоматизації роботи торгових точок різних розмірів. За допомогою цієї програми ви зможете сортувати товари, які завантажуються на склад, та ті, що вже надійшли у продаж. Тут враховуються і замовлення для постачальників, і робота з продажами - роздрібними та дрібнооптовими, і - за необхіднiстю - списання товару.

    Як підвищити ефективність бізнесу своєї компанії

    Напрямки торговельної діяльності можуть бути різними, не завжди можливо відстежувати всі угоди та замовлення самостійно. Тому створюється програмне забезпечення для автоматизації цих процесів, отже - підвищення ефективності роботи підприємства. Такі програми враховують відразу кілька напрямків – від постачання товару до відносин із клієнтами.

    Хороший приклад софту, що потрiбен будь-якої компанії, якщо вона хоче досягти більших успіхів - це BAS Управління торгівлею: вона допомагає отримувати потрібну інформацію, що стосується поточного стану справ на ринку товарів, які ви пропонуєте. Крім цього, за допомогою такого софту ви за короткий термін сформуєте звіт і подасте його вчасно.

    Ви повноцінно керуватимете процесом ведення торгівлі на своєму підприємстві, не витрачаючи для цього зайвих зусиль. Всі закупівлі будуть плануватися в заданий час, так що ви не пропустите жодної важливої для компанії події. Все це дозволить покращити роздрібну торгівлю у вашому магазині.

09:20