Поліс "Зелена карта": в яких випадках він дійсно необхідний

Подорожувати країнами Європи на особистому автомобілі дуже зручно: можна ближче познайомитися з місцевими жителями, колоритністю міста, з'являється можливість зупинятися там, де хочеться, не маючи обмежень по часу. Однак, щоб втілити мрію в реальність, потрібно буде перед поїздкою подбати про отримання особливого документа — поліса страхування Зелена карта. Без нього в'їзд на територію європейських країн для українців буде закритий.

Що дає поліс "Зелена карта"

Даний вид страхування захищає інтереси автовласника в разі ДТП із заподіянням шкоди іншій людині. Тобто збитки після аварії потерпілій особі відшкодовує не саме винуватець, а держава, на території якої він є громадянином.
Також слід враховувати, що даний страховий договір не обмежує список водіїв, які можуть керувати транспортним засобом. Оформлятися ж він може не тільки на легкові, але ще і на вантажні автомобілі, а також на мотоцикли і автобуси.

Як оформити "Зелену карту"

Даний вид страхування простіше і швидше оформляти через агентство. В Україні свої послуги пропонує компанія GREEN TRAVEL ™. Звернутися саме сюди рекомендується з наступних причин:

  1. Фірма вже більше 11 років працює в галузі страхування. Вона придбала бездоганну репутацію серед клієнтів. Обслуговування надається на високому рівні.
  2. Оформити за допомогою агентства GREEN TRAVEL ™ "Зелену карту" можна, не виходячи з дому: всі необхідні документи подаються в електронному форматі. Це особливо зручно для тих, у кого немає часу для особистого відвідування офісу.
  3. Компанія пропонує клієнтам тільки офіційний поліс страхування, з яким точно пропустять за кордон.
  4. Прийом замовлень через сайт ведеться в цілодобовому режимі.

На вартість оформлення "Зеленої карти" вплив надають такі моменти:

  • термін дії поліса (мінімальний — 15 днів, максимальний — 1 рік);
  • тип застрахованого транспортного засобу (легковий автомобіль, вантажний, мотоцикл, автобус, причіп);
  • країна, на територію якої мається на увазі в'їзд.

Тому вартість уточнюйте в індивідуальному форматі при зверненні. Якщо залишилися які-небудь питання, можна звернутися в службу підтримки клієнтів. Фахівці допоможуть вам вирішити будь-які труднощі, дадуть свої рекомендації. Зв'язатися з відповідальним менеджером компанії GREEN TRAVEL ™ можете через контактний номер телефону, вказаний на офіційному сайті. Дзвінки приймаються в цілодобовому режимі. 

18:45