Поліцейські перевірили дотримання правил полювання та використання мисливської зброї

272283211_308321081338738_6254319893771931981_n.jpg

В ході рейдових відпрацювань правоохоронці Чернігівщини перевірили дотримання мисливцями правил полювання, наявність у них відповідних документів та дозволів на зберігання і використання мисливської зброї.

Керівництво сектору контролю за обігом зброї поліції Чернігівщини спільно зі співробітниками роти поліції особливого призначення та інспектором охорони навколишнього природного середовища відпрацювали мисливські угіддя в Чернігівській області.

Рейдувальники проводили роз’яснювальну роботу з мисливцями щодо неухильного дотримання правил полювання та перевіряли у них наявність необхідних документів.

Так, під час відпрацювань правоохоронці перевірили 27 транспортних засобів та понад 65 власників мисливської зброї. За порушення вимог до перенесення та перевезення зброї поліція притягнула до адміністративної відповідальності шістьох мисливців, а за порушення правил полювання складено адміністративні протоколи ще на трьох громадян.

Поліцейські звертають увагу мисливців на те, що під час транспортування зброї, вона повинна бути обов’язково розряджена та перебувати у спеціальному чохлі. Власники при собі повинні мати спеціальний дозвіл виданий органами Національної поліції на її носіння та зберігання.

У Чернігівській області рейди мисливськими угіддями проводитимуться й надалі.

16:20