Поліція затримала 53-річного мешканця Срібнянської громади - стріляв у сусіда

Поліція затримала 53-річного мешканця Срібнянської громади, який під час сварки вистрелив у свого сусіда. Потерпілого госпіталізували до лікарні.

Про це повідомляє Поліція Чернігівської області на своїй сторінці у Facebook.

Ввечері 18 вересня до поліції звернулася жінка та повідомила, що сусід стріляв у її 45-річного чоловіка та поранив його.

Поліцейські встановили, що між чоловіками стався конфлікт. В результаті якого затриманий взяв до рук зброю та вистрелив у бік свого сусіда. Потерпілого з вогнепальним пораненням руки медики госпіталізували до лікарні.

Під час обшуку помешкання стрільця правоохоронці вилучили предмет, схожий на револьвер, саморобний пристрій для відстрілу патронів та інші речові докази.

Все вилучене поліцейські направили на експертизу.

Поліція затримала 53-річного чоловіка у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України та помістила до ізолятору тимчасового тримання. Причину своєї агресивної поведінки чоловік не зміг пояснити поліцейським.

Слідчий відкрив провадження за частиною 4 статті 296 Кримінального кодексу України (хуліганство). Затриманому загрожує від трьох до семи років позбавлення волі.

Досудове розслідування триває.

08:55