Почуття і війна: скільки нових родин з’явилося на Ніжинщині за час війни

Почуття, що випробувані війною, по-особливому цінні та значущі. Цікаво, що несподіване поєднання двох несумісних речей – війни та кохання – продемонстрували неабиякі результати у реєстрації шлюбів.

«До прикладу, на Чернігівщині кожного дня повномасштабної війни в середньому одружується більше 15 пар. Так, з 24 лютого загалом в області спеціалісти державної реєстрації актів цивільного стану засвідчили стосунки понад 3,5 тисячі закоханих пар. І не дарма українці стали частіше одружуватися, адже родина завжди була своєрідним оберегом, що дає внутрішню силу захищати рідну землю чи бути надійним тилом», - розповідає журналістам MYNIZHYN.com очільниця Північно-Східного міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м. Суми) Ірина СВИСТУН.

З початку повномасштабної війни Ніжинщина збагатилася більш ніж на 460 нових родин. Наймолодшими бажаючими одружитися стали 18-річні молодята, а найстаршими - 72-річний наречений та 74-річна дружина.

Примітно, що здебільшого спеціалісти Ніжинського відділу ДРАЦС реєстрували шлюби військових, а також, враховуючи принцип екстериторіальності, жителів інших міст і районів, вкотре демонструючи, що кохання не має меж.

Наразі триває традиційний осінній сезон весіль і не зважаючи на війну - ми продовжуємо жити!

15:13