«Паріматч» - букмекер, що не дасть засумувати

Букмекерська контора "Паріматч" допомагає кожній азартній людині, яка хоче робити ставки на спорт і вигравати. З нею можна бути впевненим в тому, що життя буде цікавим.

Історія

"Паріматч" - легальна букмекерська компанія. Заснована в 1994 році в Україні, в Росії легально почала працювати в 2009 році, також приймає ставки в Білорусі і Казахстані. У 2016 році компанія вступила в саморегульованої організації букмекерів. Ця БК в Україні відома так само добре, як і на міжнародному ринку. Амбасадори компанії Парі Матч - Майк Тайсон, Конор Макгрегор і інші відомі спортсмени та медіа-персони.

БК Паріматч за типом формування лінії відноситься до гібридних букмекерів - частина лінії пишеться власним аналітичним відділом, решта - IT постачальниками і лише коригується під думку. Думку по своїй лінії можуть тримати тривалий час, незважаючи на масовий тренд. Лінія виходить трохи з запізненням від конкурентів. За якістю наповнення і по варіативності розпису лінія вище середнього рівня.

Букмекерська компанія «Паріматч» стежить за тим, як розвивається сучасний спорт, і робить з цього висновки. Не дивно, що тепер один з головних напрямків для ставок - це змішані єдиноборства. Для шанувальників MMA і UFC є спеціальний розділ, де крім багатої лінійки спортивних ставок присутні і найактуальніші новини.

Акції

Букмекерьска контора "Паріматч" пропонує досить багато різноманітних акцій. Це і простий бонус за реєстрацію, отримати який можна, виконавши кілька нехитрих дій, і вітальний фрібет в розмірі 5000 рублів, і різні бонуси за ставки на великі спортивні події - такі, як відкритий чемпіонат США з тенісу. Також є можливість для нових гравців застрахувати першу ставку. Можна сказати, що компанія намагається уважно вивчати, які бонуси пропонують конкуренти, і пропонує аналоги своїм клієнтам.

Процедура реєстрації займає не більше двох хвилин. Кнопка виділена яскраво-жовтим кольором у правому верхньому кутку, не помітити її складно. Щоб стати повноправним клієнтом для початку потрібно вказати дату народження, номер телефону і пароль. Один беттер може мати не більше одного ігрового рахунку - БК залишає за собою право відмовити в прийомі ставки будь-якій особі без пояснення причин.

Війти в особистий кабінет можна ще легше. Знадобитися номер аккаунта, телефон або електронна пошта. І, звичайно ж, пароль. Тут можна подивіться грошовий баланс, історію по депозитах та інше.

20:25