Підсумки роботи поліції Чернігівщини

В главку поліції області відбулося проведення відеоселекторної наради з підведення підсумків роботи за участю керівника поліції Чернігівщини Володимира Нідзельського та його заступників, керівників територіальних підрозділів поліції.

Керівництво ГУНП на основі детального аналізу дало оцінку роботі поліцейських підрозділів за 9 місяців 2022 року.

Серед пріоритетних напрямків поліцейської діяльності - оперативне реагування на заяви та повідомлення громадян, розкриття тяжких і особливо тяжких та резонансних злочинів. Ще один важливий аспект - організація роботи блоку превенції, зокрема, у напрямку співпраці з територіальними громадами області.

В пріоритеті також підвищення рівня розкриття нетяжких та майнових злочинів.

Володимир Нідзельський докладно зупинився на основних напрямках діяльності, які потребують активізації, а також окреслив основні здобутки і недопрацювання.

Дякую кожному з вас за сумлінну службу та щиру відданість своїй справі. В умовах військового стану поліція Чернігівщини цілодобово на варті безпеки громадян. Завдяки командній злагодженій роботі ми зможемо чітко виконувати поставлені перед нами завдання, захищати права людей, інтереси суспільства та держави, - сказав Володимир Олександрович.

Підбиваючи підсумки, начальник поліції області серед інших підрозділів відзначив роботу та професіоналізм Прилуцького районного відділу поліції.

11:25