Підготовка до здачі екзамену для отримання водійського посвідчення

Майбутні водії завжди хвилюються перед екзаменом для отримання дозволу на керування легкового транспорту та посвідчення. Найбільші проблеми виникають саме під час перевірки ваших теоретичних знань. Дійсні правила дорожнього руху мають багато особливостей. Від час перевірки ваших знань треба буде аналізувати реальні ситуації на дорозі та обирати варіанти дій, знаходити помилки. Далеко не всі складають іспит з першого разу. У претендентів є додаткові спроби та можливості виправити ситуації, але невдачі ніколи не мотивують. Саме тому варто скористатися можливостями сервісу green-way.com.ua для онлайн-підготовки. На сайті зібрано велику кількість курсів, семінарів, вебінарів, тестів, які можна проходити щоденно в межах підготовки до здачі державного іспиту. Сервіс Green-way працює на платній основі, але тут є багато безкоштовних курсів. Ви маєте можливість суттєво економити, використовуючи промокод на знижку.

Переваги онлайн-підготовки

Сучасні працюючі люди стикаються з великою проблемою, коли в них не вистачає часу на відвідування школи для майбутніх водіїв. Навіть якщо є можливість ходити на лекції, немає часу на підготовку та опрацювання матеріалу. Перевага сервісу Green-way в тому, що проходити тестування ви можете щодня, незалежно від того, де перебуваєте та чим займаєтеся. Варто лише відкрити сайт або завантажити додаток у смартфоні чи планшеті, обрати тест та підвищувати свій рівень знань.

Підготовка онлайн має великі переваги:


  • тести основані на останніх діючих нормах ПДР з усіма доповненнями та змінами;

  • сайт не зависає, працює швидко;

  • ви отримуєте аргументацію, пояснення до кожної відповіді;

  • зручний інтерфейс дозволяє швидко знайти потрібну інформацію на онлайн-ресурсі.

  • Якщо ви шукаєте інформацію щодо регулювання дорожнього руху в 2021 році, вона є на сайті, треба лише відкрити потрібний розділ. При виникненні будь-яких питань завжди можна звернутися до служби технічної підтримки.

    Як зареєструватися в системі

    Щоб отримати доступ до особистого кабінету, треба зареєструватися в системі, вказавши ім'я, адресу електронної скриньки, інші відомості. Ви отримаєте доступ до всіх тестів, а інформація щодо їх проходження буде зберігатися в особистому кабінеті. Деякі питання тестів доступні лише з PRO-акаунтом.

    Вы можете получить PRO-аккаунт на green-way.com.ua со скидкой в размере 10%. Для этого воспользуйтесь промокодом: avt166049.

08:55