Інтернет-книгарня Буклетка пропонує якісну шкільну літературу.

В останні місяці Україну спіткали великі потрясіння, спричинені російською війною. В зв’язку з цим був повністю порушений звичний уклад життя мільйонів наших громадян, а також окремих сфер життєдіяльності і розвитку країни. Освітня сфера потерпає від цієї розрухи, разом із тисячами інфраструктурних об’єктів, ворогом було знищено або пошкоджено більше сотні навчальних закладів.

Північ, Схід і Південь нашої країни стали ареною бойових дій, що унеможливило роботу шкіл та ВНЗ, мешканці цих територій масово переїжджають в тил, або закордон. Постало питання організації навчального процесу. В певній мірі, вирішити це питання вдалося доволі швидко, завдяки досвіду набутому під час пандемії COVID-19. Ковідні обмеження призвели до закриття освітніх закладів та проведення дистанційного навчання. В даний момент онлайн-навчання проводиться для учнів і студентів в Україні та за її межами.

Зараз освітня галузь широко використовує інтернет-мережу та інтерактивні ресурси, налагоджуючи дистанційне навчання в онлайн-режимі, проте для самостійної підготовки учням як і раніше потрібна якісна навчально-методична література друкованого формату. Саме її пропонує книжковий інтернет-магазин Bookletka: https://www.bookletka.com/

Асортимент Буклетки.

Ми зібрали для Вас широкий асортимент різноманітної літератури, наукового, навчального і художнього змісту. Ви можете придбати високоякісні підручники і посібники, робочі зошити, тренажери, збірники завдань і текстів, НМК та ГДЗ, матеріали для підготовки до ДПА і ЗНО. Всі ці книги створені найкращими українськими й закордонними авторами, відомими педагогами і науковцями, та видані популярними видавництвами. Вони в повній мірі відповідають усім методичним вимогам та володіють грифом МОН України. З їхньою допомогою учні та студенти не тільки освоюють нові предметні компетенції, але й мають змогу всесторонньо розвиватися, формуючи світогляд.

Чому варто обрати нашу книгарню?

Буклетка відомий книжковий магазин, який відкритий для онлайн-замовлень 24/7. Відомий він якістю друкованої продукції, яку реалізує та її доступністю. Ми встановили демократичні ціни та впровадили дієву систему лояльності із вигідними акційними пропозиціями. Реалізація продукції відбувається вроздріб та гуртом, з можливістю індивідуального замовлення. Завдяки прямим поставкам, ми здатні забезпечити реалізацію замовлення будь-якого об’єму.

12:15