Нетверезий водій пропонував поліцейським хабар

На автодорозі М-01 екіпаж патрульної поліції зупинив за порушення ПДР мотоцикл Alpha Mustang — у транспортного засобу був відсутній номерний знак. Також поліцейські помітили у нього зовнішні ознаки алкогольного сп’яніння.

Керував двоколісним 39-річний житель Козелецького району. Жодних документів водій при собі не мав. Проте чоловік категорично відмовився пройти огляд у встановленому законом порядку.

Під час складання адмінматеріалів кермувальник став пропонувати інспекторам гроші за непритягнення його до відповідальності. Патрульні одразу повідомили громадянина, що пропозиція неправомірної вигоди поліцейському - злочин. За це його можуть притягнути вже до кримінальної відповідальності.

На неодноразові попередження інспекторів припинити протиправні дії водій мотоциклу не реагував і продовжував наполягати на своїй пропозиції хабаря. Тому патрульні поліцейські викликали на місце слідчо-оперативну групу.

Охоронці порядку склали на чоловіка адмінпротокол, а також винесли дві постанови. Далі громадянин надавав пояснення вже слідчому.

Титульне фото з мережі

15:55