Натяжні стелі від «Elit-Steli»

Натяжна стеля - це сучасно і оригінально, а при бажанні і можливостях така конструкція може цілком стати основною прикрасою інтер'єру будь-якої кімнати або офісу. Так, сьогодні дизайнери пропонують натяжні стелі в Київі за абсолютно унікальними проектами, що викликають непідробне захоплення, за умови, що монтаж такої стелі буде виконуватися справжніми професіоналами.

Монтаж

Багато хто помилково вважає, що монтаж натяжної стелі — процес, що не вимагає особливих навичок, тому в прагненні заощадити довіряють установку сумнівним фахівцям. Насправді, натяжні стелі - досить примхливі конструкції, і при найменшому порушенні технології майстром результат вас точно не порадує. Тільки знання всіх особливостей монтажу стель різного типу і вміння працювати злагоджено гарантує бездоганність підвісної стелі. Саме тому спеціалисти компанії «Elit-Steli» пропонують Вам широкий спектр послуг: від кваліфікованої консультації, до розробки макету дизайну вашої стелі з послідуючим монтажем на заданому об'єкті.

Якість та технології?

Не меншої відповідальності вимагає і його вибір. Все тому, що деякі продавці пропонують полотно і кріпильні елементи різних виробників під виглядом комплекту, що в процесі монтажу загрожує великими проблемами. Наша компанія, в свою чергу, працює з перевіреними торговими марками, крім того, наші фахівці виконують монтаж натяжної стелі в суворій відповідності з технологією процесу, запропонованого виробником, тому результат роботи завжди буде на висоті.

Команда «Elit-Steli» приділяє увагу кожній деталі, починаючи з розробки дизайн-проекту і вибору конструкції і закінчуючи процесом монтажу натяжних стель.

Завдяки досвіду майстрів «Elit-Steli» втіляє в реальність найсміливіші дизайнерські задумки, виконає монтаж натяжної стелі зі складною геометрією і декоративними елементами, причому в максимально стислі терміни.

Компетентність майстрів не викличе ніяких сумнівів, оскільки вони досконало володіють технологіями монтажу і мають чітке уявлення про те, як монтувати напрямні профілі, встановлювати кріпильні деталі і лицьове покриття в залежності від типу полотна стелі.

Крім того, ви завжди можете звернутися до наших фахівців для отримання консультації на предмет вибору найбільш відповідного вашим вимогам і фінансовим можливостям варіанту.

09:15