На яких умовах у житлових будинках міста встановлюватимуть поштомати

|

Сьогодні, 16 грудня, на своєму засіданні виконавчий комітет Чернігівської міської ради погодив використання конструктивних елементів багатоквартирних будинків для розміщення автоматизованих поштових терміналів – поштоматів. Ідеться про багатоквартирні будинки, управителями яких визначені комунальні підприємства Чернігівської міської ради.

Орендна плата, яку буде сплачувати товариство з обмежувальною відповідальністю «Новобокс», встановлена в розмірі 100 гривень на місяць. Ці кошти є власністю співвласників багатоквартирних будинків та будуть спрямовуватися виключно на поточний/капітальний ремонт (заміну) спільного майна багатоквартирного будинку, якщо інше не встановлено договором управління або рішенням співвласників багатоквартирного будинку.

Керівники ЖЕКів мають довести до відома співвласників багатоквартирних будинків інформацію про намір розміщення поштоматів, шляхом опублікування відповідного оголошення на офіційному веб-сайті Чернігівської міської ради та в кожному конкретному будинку (на прибудинковій території), зокрема, на інформаційних стендах у під’їздах будинків та біля них, та запропонувати співвласникам багатоквартирних будинків у разі незгоди до 31 січня 2022 року повідомити управителів про відмову від розміщення поштоматів в письмовому вигляді та надати належним чином оформлене рішення співвласників.

При обговоренні цього рішення на засіданні виконкому чернігівський міський голова Владислав Атрошенко зазначив, що першочергова мета у даному питанні – не стільки прибуток, скільки покращення рівня комфорту та зручності обслуговування населення міста.

Прес-служба Чернігівської міської ради

|
12:17