На Чернігівщині ювіляр має 3 дітей, 7 онуків, 6 правнуків та 2 праправнуків

15 вересня Іван Савич відзначив свій ювілей. Йому виповнилося 100 років. Він - ветеран Великої Вітчізнної війни. Потрапив на фронт у 19 років.

Парубком взяв до рук зброю та долучився до боротьби проти військ тоді ще нацистської Німеччини заради вільного майбутнього наступних поколінь.

За час перебування на фронті Іван Савич брав участь у різних військових операціях. На одній із них біля міста Волхов у Ленінградській області він отримав своє перше поранення. Не дивлячись на це, після лікування він повернувся на фронт та продовжив разом з побратимами протистояти тодішньому загарбнику. Своє друге поранення Іван Савич отримав під час участі у Ржевській битві. Воно виявилося досить серйозним, тож на цьому участь у війні довелося припинити.

У своєму поважному віці ветеран має 3 дітей, 7 онуків, 6 правнуків та 2 праправнуків, а також багато нагород. Колись він вже пережив одну війну та більше всього бажав, аби його рідні та близькі не пізнали її жахіть, але... Сьогодні йому доводиться переживати ще одну війну, у якій нащадки колишніх побратимів перетворилися у підступних ворогів, які руйнують наші домівки та вбивають наших дітей, відбираючи безцінне право українців на щасливе життя.

Іван Савич зізнається, що за час повномасштабного ворожого вторгнення ні разу не втратив віри у наших Захисників. Він не з чуток знає, що віра, сила та мужність українського народу здатна на великі речі, а наша єдність - це вірний шлях до бажаної перемоги, тож під час отримання чергового військового звання наш земляк з гордістю вимовив "Служу Українському Народові!".

Бажаємо ювіляю міцного здоров'я та довгих років життя!

09:42