На Чернігівщині в останню путь провели двох Захисників

Солдат Сухарєв Микола та старший солдат Тарасенко Микола віддали своє життя у боротьбі з ворогом.

Сухарєв Микола народився 19 червня 1981 року в селі Островське Первомайського району АР Крим. Навчався в Островській загальноосвітній школі I-III ступенів, яку закінчив 1997 році. До повномасштабного ворожого вторгнення чоловік проживав у Семенівці на Чернігівщині, де неодноразово брав участь у навчальних зборах військовозобов’язаних.

У травні 2022 року Микола долучився до оборонців України та потрапив на військову службу до 54-ї окремої механізованої бригади. Саме тут на посаді стрільця-санітара він давав гідну відсіч загарбнику.

На жаль, 11 вересня 2022 року під час виконання бойового завдання поблизу населеного пункту Білогорівка Луганської області Сухарєв Микола загинув.

Друзі та знайомі разом з побратимами Миколи провели його в останню путь, вшанувавши світлу пам'ять воїна та поховавши його на місцевому кладовищі у місті Семенівка.

Тарасенко Миколанародився 22 травня 1968 року. Проживав в смт Куликівка, багато років пропрацював в компанії Укртелеком. З першого дня повномасштабного ворожого вторгнення він долучився до лавах Захисників України, у складі 1-ї окремої танкової Сіверської бригади брав безпосередню участь у боях на території Чернігівщини. Разом з побратимами він гідно виконував свій громадянський та військовий обов'язок, мужньо боронячи Україну та рідний край від ворожих окупаційних військ.

На жаль, 19 вересня 2022 року Тарасенко Микола трагічно пішов з життя. Сьогодні рідні та близькі, друзі та побратими провели його в останню путь, вшанувавши світлу пам'ять Захисника та поховавши його на місцевому кладовищі смт Куликівка.

16:02