На Чернігівщині попрощалися із Героєм Сергієм Сеником

Молодший сержант Сеник Сергій Григорович народився 8 серпня 1987 року в селі Степові Хутори, закінчив місцеву середню школу, після чого вступив до Бобровицького технікумуч та здобув професію агронома.

До лав Збройних сил України вперше долучився у 2008 році, а у 2014-2015-му роках став на захист Батьківщини та брав безпосередню участь в антитерористичній операції на Сході нашої держави у складі військової частини в/ч В0941.

З початком повномасштабного ворожого вторгнення вирішив знову взяти до рук зброю та боронити рідну країну від окупаційних військ. Так він потрапив до складу військової частини А7105, де разом з побратимами давав гідну відсіч загарбнику.

29 вересня під час виконання чергового бойового завдання поблизу с. Миколаївка Друга на Донеччині внаслідок ворожого артилерійського обстрілу Сеник Сергій отримав поранення. На жаль, воно виявилось несумісним з життям... Вдома на нього чекали дружина та маленька донечка Софія.

Рідні та близькі, друзі та побратими Сергія востаннє попрощалися з ним у його рідному селі, вшанувавши світлу пам'ять воїна та поховавши його на місцевому кладовищі.

11:25